Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bugün yapacağınız beklemediğiniz bir harcama sizi zor durumda bırakabilir. Dostlarınız ya da aileniz size yardımda bulunabilir.

Bugün, tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlamak için nedenleriniz var. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ama ev ortamında huzur bulmakta gecikmeyeceksiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da sorumlu gördüğünüz bir konu olması sizi etkileyebilir.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, doğru bilgiye ulaşmanın, tecrübe sahibi olmamızdaki etkisini vurguluyor. Eğer çalışma hayatında ve günlük yaşamında gelir geçer ıvır zıvır şeylerle kendini oyalıyorsan, bunun senin gelişiminde bir anlamı yok diyor. Biz gerçekten verimli bir şekilde ilerleyeceğimiz, kendimizi geliştirebileceğimiz ve ideallerimizi gerçekleştireceğimiz bir yön tayininde bulunmalıyız. İşe yarar bilgiyi önemsemeliyiz. Bunlar bizim sağlıklı büyümemiz, gereksiz zaman kayıplarımızın önüne geçen olgulardır. Bunları atlamamak gerekiyor. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu seyrinde gönül gönüle paylaşım özellikle ilişkide önemsenir. Tartışmak istemeyiz. Etrafımızda güzellik ararız. Partnerimizle konuşmak bizi rahatlatır. Duygularımız daha sakindir ve uyumlu davranırız. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak insan gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevremizdeki tanıdıklarımızdan yardımlar alarak işlerimizin hızlı ilerlemesini sağlayabiliriz.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki yanlış anlamalar sizi zor durumlara sokabilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz keyiflenebilir. Çalışma hayatınızda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Alternatif planlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda artış olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki kısmet gezegeni Venüs ve Jüpiter bir araya gelirken, ortak maddi konular, eşinizin ve ortağınızın gelirleri ve vergi veya miras konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizden hediye alabilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizde yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahat, eğitim, medya, hukuk ve yabancılarla girişilecek işlerinizde gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışın.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Ay Başak burcunda seyahat ederken, yeniplanlarınızı somutlaştırma şansınız olacak. Uzun zamandır gelişim gösterenprojeleri sonuçlanma yoluna girer. Gündelik hayatınızda pratik bir biçimde ihtiyaçlarınızı gidermek için vaktiniz olacak. İş arkadaşlarınızla akşam sağlıklı yemekler yapan bir lokantaya gidebilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 57" R
Ay
Koç
29° 24' 34" R
Merkür
Koç
20° 50' 35"
Venüs
Boğa
09° 05' 45"
Mars
Koç
04° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 48"
Satürn
Balık
17° 07' 51"
Uranüs
Boğa
22° 43' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 25"
Lilith
Başak
24° 03' 60"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>