Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Bu fırsat hiç ummadığınız bir anda ve koşulda karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi, kulaklarınızı, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bir yakınınızın borç talebini geri çevirmek zorunda kaldığınız için üzülebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Böyle bir talep geldiğinde geri çevirmeden önce enine boyuna düşünmeniz gerekebilir.

Önünüze koyduğunuz hedefleri test etmekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani karar vermenin size yaramayacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşadığınız için arzularınız ve beklentileriniz size özel kalamıyor. Pek çok kişi yaşamınız hakkında konuşuyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz, bu değişiklikler için fırsat kapınıza gelebilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlığı, Cuma günümüzün ilk etkili görünümü olup,  yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, iletişim, haberleşme, kısa seyahatler, görüşmeler anlamında yoğunluğun bir hayli yüksek olduğunu gösterir. Ancak işleri yoluna koymakta özellikle sabah saatlerinde zorlanabiliriz. Gecikmeler, engeller, dikkatimizi dağıtan durumlar söz konusu olabilir. Planlı bir şekilde ilerlememiz pek kolay olmayabilir. Buna göre tedbirli olmamızda yarar var. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekir. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, ilişkimizle alakalı meseleleri yakınlarımızla konuşabiliriz. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Özellikle geçmiş mevzular üzerinde daha fazla durabiliriz. Bu konuşmalar ilerisi adına önemli olabilir. Ancak yeni bir karar vermeden önce enine boyuna düşünmekte yarar var. Saat 11:58  Ay-Neptün arasındaki zorlu görünüm, başkalarıyla koordine halinde yapacağınız işlerle ilgili mevzularda dikkatli olmayı gerektiricidir. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde partnerimizle diyalog kurmamız kolaylaşıyor. En azından o farklı düşünse bile, biz ne istediğimizi bu ilişkiden ne beklediğimizi ona rahatlıkla ifade edebiliriz. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, hoşumuza gitmeyen, aklımıza yatmayan, bize uymayan konularda eleştirel davranacağımızı işaret ediyor.  İnce eleyip sık dokuruz, iyi niyetimizin suistimal edilmemesi bizim için gayet önemlidir. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,  

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı görüşmeler veya randevular söz konusu olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeli, sağlıklı yaşamı destekleyen diyetlere veya spora başlamalısınız. Ufak bir gayretle fiziksel anlamda çok iyi hissedebilir veya görünebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler ne söylediğinizi anlamıyor veya anlıyor, ama düşüncelerinize katılmıyor olabilirler. Bu durumu kişiselleştirmemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta hata üstüne hata yapıyorsunuz. Partnerinize karşı hareketleriniz kıskançlık duymasına neden olabilir. Sevdiniz kişiyi istemediği şeylere zorlamayın.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekim ayında özel hayatınız ön planda olacak. İş hayatınızda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Maddi konulara dayalı işlerle başlayan gününüz kısa vadeli planlarla hareketlenebilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde, ailenizde, yaşadığınız yerde erkek figürlerle olası konuları fazla abartmamaya özen gösterin, iyimserliğinizi koruyun ama aşırıya kaçmadan elbette. Ailenizden ya da varsa partnerinizden bu günlerde hedeflerinize ulaşabilmeniz için güzel destekler alabileceksiniz. Özellikle maddi anlamda olabilir bu destekler.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>