Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün için değil ama ilerisi için son derece ümit verici gelişmeler yaşayacaksınız. Sevgilinizde sizin kadar tutkulu ve aşkta sadakat arayan birisi. Onunla olmak hoşunuza gidiyor ama sağlam bir ilişki için eski defterleri tamamen kapatmalısınız.

Rayına oturttuğunuz işlerinizin yeni aldığınız sorumluluklarla yeniden karıştı. Üstelik işe karşı eski hevesinizde yok. Boş oturmak sizin mizacınıza aykırı ama amaçsız çalışmakta size anlamsız geliyor.

Bugün borç ödemeleri yapacaksınız. Daha önceden ödeyeceğiniz parayı ayırdığınız için , bu ödemeleri yaparken hiç zorlanmayacaksınız. Para konusundaki disiplininizi sürdürmelisiniz.

Bu aralar yoğuntemposu içerisinde bitkin düşebilirsiniz. Beslenmenize ayrı bir özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir ve karışık duygular yaşayabilirsiniz.Kuruntularınızı ve endişelerinizi yansıtmadan olayları iyice anlamaya bakın. Hoşnut olmadığınız konularda ani değişiklikler yapmak arzusu duyabilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi uygulamadan önce bir kez daha düşünün. Ancak bu şekilde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamı ve hayatınızı gözden geçirebilirsiniz .

20 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar güne Ay-Başak burcu geçişiyle adım atıyoruz. Saat 13:51 olana dek,yerinde patronunuz, evinizde eşiniz, çocuğunuz veya büyükleriniz sizden bir şey bekler. Kendinize ayıracak zaman bulmanız kolay değildir. Saat 13:51-15:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ev işi, temizlik, ofis düzenlenmesi, evrakların tanzimi, kişisel bakım, sağlık, cinsel hayatınız ve parasal konular üzerinde titizlikle dururuz. Etrafınızda gelişen olaylara bazen mantıklı şekilde ele alırken, kimi anlarda duyarlı tepkilerde bulunabilirsiniz. Boşluk etkisi altında hiçbir konuda yeni bir adım atmamanız yerinde olur. Saat 15:29 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde yarar var. İyi günde kötü günde diyerek el ele sorunları çözebilir, hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliriz. Ancak bu durum, problemlerin üstüne kapamak anlamına gelmiyor. Tabii ki düşüncelerimizi birbirimize ifade etmeliyiz. Saat 19:07 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, gerek aşk gerekse finansal konularda olumlu yönde şans getiricidir. Başkalarına güzel görünürsünüz. Siz de aynı şekilde hayata güzel bakarsınız. Fiziksel anlamda kendinizi rahat ve moral olarak güçlü hissedersiniz. Bu kavuşum geleceğe dair hislerinizi, inancınızı güçlendiricidir. Cazibeniz yükselir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bilerek hareket edersiniz. İlişkideki problemleri geride bırakırsınız. Bolluk ve bereket getiren bu kavuşum kendinizi gayet iyi hissedeceğinizi biliniz. Gün boyu güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetini suistimal etmek isteyen kişiler olabilir. Hırs ve paraya düşkün olanlara ders olacak bir konuşma yapacaksın.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bilhassa çalışma ortamınız ve şartlarınızla ilgili şüphe duyduğunuz konularda kararsızlıklar yaşayabilir ve bazı şeyleri değiştirmek için daha erken olduğu kanaatine varabilirsiniz. Şartlar bu duruma daha elverişli olduğu zaman öncelikle düşüncelerinizi sizi en yakın tanıyan ve samimiyetinizden şüphe etmeyen insanlara karşı açmanız daha verimli olacaktır.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizde kararlı ve cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fikirlerinizde sabit olacağınız, kabul ettirmeye çabalayacağınız anlar var. Bu konuda daha esnek olmanız ilişkinizin uyumu açısından faydalı olur. Uyum ve dengeyi koruduğunuz sürece fikir ayrılıkları sorun olmaktan çıkacaktır.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgiliniz hakkında yalan yanlış söylemlerde bulunan kişiler yüzünden zorlanabilirsiniz. Dikkatli olun ve bu kişileri görmezden gelmeden tepkinizi ortaya koyun. Koyun ki sınırlarını bilip insanların hayatları ile oynamayacaklarını anlasınlar. İş hayatınızda ise birilerini kırmamak adına yanlış kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Çocuğu olanlar çocuklarının üzerine fazla gitmemeli. Olayları gereğinden fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Enerjinizi olumlu yönde kullanmayı başaracak, sportif faaliyetler veya uzun yürüyüşler yaparak akıtacaksınız.

20 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınız aktif olacak. Ailenizdeki insanlarla fikirlerinizde heyecanlı olsanız bile yapılması gereken işlerinizi tamamlamadan içiniz rahat etmeyebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcundaki Venüs ile hayat yönümüzü gösteren Kuzey Ay Düğümü arasındaki uyumlu etkileşim nedeniyle, güzelleşmek, dikkat çekmek, duygusal ilişkilere adım atmak, değerinizi ortaya çıkarmak için çok istekli olabilirsiniz. Aynı zamanda Terazi burcuna yerleşen Ay ile beraber diplomatik konular önem kazanır. Ortaklıklarda ilerlemeler kaydedersiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

20 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 41' 26"
Ay
Kova
27° 42' 51"
Merkür
Koç
17° 58' 05"
Venüs
Boğa
03° 52' 30"
Mars
Koç
01° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 09"
Satürn
Balık
16° 46' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 23"
Lilith
Başak
23° 35' 48"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>