Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı beklentileriniz bugün gerçekleşebilecektir. Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirme şansınız olacaktır. Özgürlük isteğiniz ve duygusal enerjiniz artıyor. Duygusal olarak yoğun deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte yeni değerlendirmelerde bulunacaksınız ve isabetli kararlar almayı başaracaksınız. Duygusal olarak olumlu etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Bir fikir çatışmasından güçlü çıkmayı başaracaksınız ve sizin için başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olacaktır. İletişimlerinizin ve çevrenizle bağlantılarınızın oldukça yoğunlaşacağı bir gün geçireceksiniz. Yapacağınız girişimlerde başarılı olacaksınız.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve bu konularda dengeli davranmayı başaracaksınız. Harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve elinizdeki olanakların bilincindesiniz.

Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Objektif bakış açınızı korumaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat! Zaman, zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir. Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, önemli konularda hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu bizi hassaslaştırır. Kendimizi güvensiz hissetmemize neden olabilir. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat bizi birilerinin insanların anlaması pek mümkün değildir. Önemli kararlar bu saatler arasında alınmamalıdır. Saat 22:12 Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Her konuda güvence baş tacımız olacak. Soru işareti uyandıran kişilerden uzak duracağız. Tedbirli kişi profili çizebiliriz. Hayatımızın ne kadar garanti altında olduğundan söz edebilir, bir araya geldiğimiz kişilerin fikirlerini anlamaya çalışabiliriz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Çevrendekiler, aktifliğinin temposuna ayak uydurmak konusunda zorlanacak.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızın özel hayatınıza olan baskıları ve yönlendirici söylemlerinden rahatsızlık duyabilir, onlarla bazı konularda restleşebilirsiniz. Kesinlikle dolduruşa gelmemeli, bu konuda özgürlüğünüzden ödün vermemelisiniz. Dostlarınızla konuşacağınız özel konularda kırmızı çizgilerinizi göstermeli, kendi hayatınıza müdahale etmelerini engellemelisiniz. İlişkilerde köprüleri kurma adına fedakarlık gerektiren ilk adımları atacak ve bundan mutluluk duyacaksınız.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Duygularınız ve kişisel ihtiyaçlarınız konusunda sabırsız olabilirsiniz. Öğleden sonra yeni girişimlerde bulunmak yerine kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konuları toparlamak için daha uygun bir zaman dilimi içinde olacaksınız. Spor yapmak için de enerjinizin olduğu dinamik bir gündesiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Yeni isteklerinizin yaratacağı gelişmeler içine girebilirsiniz. Önceden olduğu gibi gerilim içine girmeyecek, sorunları büyütmeyeceksiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, fikir alışverişlerinize dikkat etmelisiniz. Gece saatlerinde sahip olduklarınız ön plana çıkacak. İş hayatınızdaki güzel gelişmeleri özel hayatınıza da aktarmaya çalışın.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika!

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, içinizde ufak çapta bir gerilim yaşasanız da, bu sizi rahatsız etmekten ziyade, harekete geçirebilir. Özellikle kariyer gelişiminiz konusuna ağırlık verebilir, faydalı ortaklıklara, işbirliklerine yönelebilir, önemli görüşmeler talep edebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>