Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün gizli beğeniler ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Değişikliğe kaçınılmaz ihtiyaç duyuyor ve istiyorsunuz. Yine de yeni başlangıçlar için hiç de uygun bir dönemde değilsiniz.

Günlük işlerinizdeki başarı ve istikrarı uzun vadeli çalışmalara dönüştürebilirsiniz. Bugün yaşadığınız mekânlarda ufak düzenlemeler yapabilir, çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün yarım kalmış işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Ortak çalışmaların vebirliklerin sizin için önemli olabileceği bir gün. Tek başınıza başaramayacağınıza inandığınız bir işte alacağınız destekle iyi bir gelir bekleyebilirsiniz.

Geleceğe ait planlarınızı yeniden, daha dikkatli bir biçimde ele almak faydalı olabilir. Özellikle sosyal çevrenizde değişiklikleri göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz. Önümüzdeki bir kaç gün sizin için aktivite, yolculuk ve haber alma dönemi de olabilir. Şayet tatil imkanı bulabilirseniz tam gerek duyduğunuz dinlenmeyi sağlayabilirsiniz. Ailenizin size ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda onlarla beraber olmanız sizin içinde olumlu getiriler taşıyor.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız, ailevi yaşantımız, yuvamızı ilgilendiren konularda güven ön planda olacak. Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım isteyeceğiz. Girişimde bulunurken, yeni biriyle tanıştığımızda temkinli düşüneceğiz. Maddi-manevi güvence kıymetli hale gelir. Ailevi sorunlar, maddi zorluklar sizi duygusal açıdan etkileyebilir. Dışa karşı ailenizi ve kendinizi savunursunuz. Yuvanızdaki dirlik ve düzeni sağlamak, yarınlarınızı garanti altına almak arzusu bu süreçte hayli yükselir. Kendinizi eksiksiz ve tam olarak ifade etmenin yolu, alışkanlıklarınızı düzene koymak, ev içindeki ilişkileri güçlü tutmak, sizden farklı görüşlere sahip olsalar da, birlikte yaşadığınız insanları koruyup, kollamaya çalışmaktır. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin, geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte eskiyi hatırlarız. Yaşımız genç veya yaşlı olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz? Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları, duygularımızın veya kırgınlıklarımızın esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven konusunda haksızlığa uğradığını düşünerek insanları yargılayabilirsin. Değişiklikler seni farklı çevrelere sokabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolsüz cümleler sarf etmek durumunda kalabilir ya da kırıcı sözler sarf eden bu tür kişilerle karşılaşmamız söz konusu olabilir. Mümkün oldukça sakin olmakta fayda var. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. İletişiminizle ilgili konularda yara alabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bekar olanlar karşı cinsin aklını başından alacak kadar cazibeli görünüyor. Sevdiğiniz insan bunun değerini bilmeli. İş hayatınızda dikkatsiz davranmamalısınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, onlarla konuşmak, bir ev alım-satımı veya kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kısa yolculuklarda sinirlenmeye hiç gerek yok. Sakinlik her zaman yükselen bir değer olarak hayatınızda yer etsin. Akşam saatlerinde Güneş bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşeceği için evinize daha fazla ilgi ve alaka göstermek isteyeceksiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 59" R
Ay
Yay
18° 05' 30"
Merkür
Koç
16° 08' 15"
Venüs
Koç
27° 32' 35"
Mars
Balık
27° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 15"
Satürn
Balık
16° 19' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 59"
Lilith
Başak
23° 01' 35"
True Node
Koç
15° 28' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>