Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz. Hava koşullarını engel olarak görmemelisiniz. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:29 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür görünümünde, söylediklerimize ve bize söylenenlere gerçekçi şekilde bakmalıyız. Düşüncelerimizi belli bir konuda odaklamakta zorlanabiliriz. İyi niyetimizin sınırlarını aklımıza çizmeliyiz. Çünkü bazı kişiler, bunu kolaylıkla kullanmaya kalkışabilirler. Saat 10:44 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassastır. Hayatın zorluklarından kaçmak isteriz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Saat 14:32-20:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa, şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 20:54 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde kendi kendini kurduğunu düşünüyorsan, çok yanılmadığını görebilirsin. İkili ilişkilerinde önemli gelişmeler var.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutulmuş bazı harcamalar ya da vaat edilen bazı sözlerin karşılanmaması canınızı sıkabilir. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gibi dursa da, borçlar ve ortaklı kazanımlarınızdan yararlanabileceğiniz bir gün. Hürriyet Aile /

17 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarına yardımcı olmak, sosyal konularla ilgilenmek için güzel nedenler olabilir. Bu arada iç sesinize, sezgilerinize de kulak vermelisiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklarda bulunan yakınlarınız ile haberleşip seyahat programları yapabilirsiniz. Bu arada harcamalarınız artabilir veya hesapta olmayan ihtiyaçlar çıkabilir. Bütçenizi dikkatli yapın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi fazla zorlamayın. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi çok fazla yormayın. Aslında seyahat etmek size çok iyi gelecek.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, geçmişten kalma konulara bakış açınız net olmayabilir. Tembel etkilerle hareket edebilirsiniz. Aile ortamlarınızda geçirilecek vakitler kendinizi keyifli hissetmenizi sağlayabilir.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğlene kadar işlerinizi toparlayıp, günün ikinci yarısı hafta sonu enerjisine geçebilirsiniz. Treking yapmak, dostlarla macera dolu sohbetlere dalmak, doğada vakit geçirmek enerjinizi yerine getirir. Aile içinde tartışmalara girmekten kaçının. Aidiyet duygunuzu dolu dizgin yaşarsınız.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 49" R
Ay
Koç
29° 22' 44" R
Merkür
Koç
20° 50' 29"
Venüs
Boğa
09° 05' 36"
Mars
Koç
04° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 50"
Uranüs
Boğa
22° 43' 30"
Neptün
Balık
29° 05' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 25"
Lilith
Başak
24° 03' 59"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>