Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkese geri dönmeyeceğinizi söylüyorsunuz ama kafanız karışık. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe kısa bir süre kayıtsız görünecek, sonunda da görüşeceksiniz.

İş arkadaşlarınızın çoğunluğu tedirginlik yaşarken sizin huzurunuz yerinde. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği açıkça söylendi. Yine de arkadaşlarınız tedirginliği sizi de etkiliyor.

Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışınız söz konusu. Parayı dikkatli kullanma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

İşinizi son ana bırakma huyunuz size şimdiye kadar önemli bir zorluk yaşatmadı ama defa dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanları da olacak. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz. Aile içi problemler sizi bugünlerde biraz uğraştırabilir. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu arada yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında Pazar gününe uyanacağız. Bir yandan isteklerimize kavuşmak, diğer yandan bunun pek kolay olmadığını anılıyoruz. Kaba davranmak, sabırsızlık veya ben böyle istiyorum demek, ilişkilerde problem yaratabilir. Yeri geldiğinde birbirinizin fikrini almakta yarar var. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, ilgilendiğimiz alanlarda bilgi sahibi olmak, yeteneklerimizi geliştirmek, insanlarla pozitif ilişkiler kurabilmek yönünde gayet faydalıdır. Ayrıca yabancı ülkelerde yerleşim veya kendi ülkemize geri dönüş konusunu tekrar bir ele almak, yolculuklar yapmak, felsefe, yasal konular, yabancı kişilerle ilişki kurmak yönünde de bir etkiyi sahiptir. Bu yılki Güneş-Yay geçişinde Satürn etkisini göz ardı edemeyiz. Bu ilerleme ve genişleme arzumuzun gerçekçi manada ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasında yarar vardır. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkilerle birebir ilişkisini vurguluyor. Duygularımız bir hayli ateşli ve arzularımız bir hayli baskın. Kendimizi düşünüyoruz. Ancak ilişki bir ortaklıktır. Eğer bu gönül birliği son altı aydır aranızda sağlanmamışsa, bu görünüm anlaşma yollarını tıkayabilir. Doğal olarak baskın davranırsınız. Bunun ayarını bilmenizde yarar var. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ruhsal ve fiziksel bedenimizi dinlendirmeye özen gösterelim. Gerginlikten mutlaka uzak duralım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızı bastırmak ve içselliğinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Bazı detaylar yüzünden zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Arzulamadığınız işlerden soyutlanmak için, bahaneler bulmak istiyorsunuz.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz. Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, pek çok konuda cesur ve girişkensiniz. Ailevi konular, hassasiyetler de öne çıkabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugün her şeyden soyutladınız. Güçsüz hissedebilirsiniz ama bunu tembelliğe çevirmeyin. Çok önemsediğiniz insanlar size zarar vermeye çalışabilirler.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartlar sizin lehinize olacak. Kafanızdaki projeleri hayata geçirmek için hamlede bulunmanın tam zamanı.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu aralar kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisinde bulabilirsiniz. Unutmayın, başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>