Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız.

İşinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

İkili ilişkilerinize dikkat etmeli, öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz. Bilinç altınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, iletişimi güçlendirici ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde sizi aktif edicidir. Her işi kolaylıkla halledebilecek gücünüz var. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, partneriniz ve aileniz söz konusu olduğunda, dışarıdan hiç kimsenin hiçbir meseleye karışmasına izin vermeyeceğinizi gösteriyor. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı iş-aile-ev hayatımızla ilgili kararların derinlikli gözden geçirilmesini sağlıyor. Ancak bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek lazım. Geçmişin etkisinde kalmamak, geleceği önemsemek gerekir. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, ailevi konularda, çocuklarınızla ilişkide veya evinizle alakalı mevzularda ve parasal konularda yaşanmış eski sorunların çözümlenmesini sağlayıcı bir yansımadır. Güven ve huzur vericidir. Kişi bir yandan mali anlamda güçlü kararlar verebilir diğer yandan ailesini, değerlerini sahiplenir ve kollar. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Evimiz, ailemizle ilgili konularda hassas oluruz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Saat 20:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendinizden eminsiniz ve ifade gücünüzün doruklarındasınız. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel duygularla başlayacaksın. Evde yapacağın düzenleme sırasında değer verdiğin bir eşyanı kaybedebilirsin.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda önem verdiğiniz biri ile birlikte güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu kişi ortaklık yürütmeyi istediğiniz bir kişi olabilir. Özel hayatınızda ise beraber olmayı çok arzuladığınız, hayallerinizi süsleyen kişi olabilir. Kısaca şöyle söylemek gerekirse, yaşamınızı renklendiren bir kişi hayatınıza sihirli bir değnekle dokunuyor olacaktır.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Aynı zamanda eve yönelik işler de pek çok fikir değişikliğine neden olabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal davranmadan hedeflerinizi gerçekleştirmek için profesyonel düşünmeli tereddütte kalmadan hareket etmelisiniz. İş hayatınızda artan temponuz aile ve özel hayatınızı etkileyebilir. İkisi arasında ki dengeyi sağlamalı ve sevdiğiniz insanların sizden ilgi görmek istemelerinden daha doğal bir şey olamayacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz gergin olabilir, duygusal tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz. İçinizden yükselen istekleri gerçekleştirmek üzere harekete geçecek ve başarılı olacaksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi olaylar öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı korumacı tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Kariyerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra arkadaşlarınızla bir araya gelmek fikri size cazip gelecektir. Günübirlik tarih kokan bir geziye katılabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 32"
Ay
Kova
25° 32' 50"
Merkür
Koç
17° 53' 10"
Venüs
Boğa
03° 41' 12"
Mars
Koç
01° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 00"
Satürn
Balık
16° 45' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 53"
Lilith
Başak
23° 34' 47"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>