Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı içinde son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise iç dünyanıza dönebilir ve bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar  günümüz saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında başlıyor. Bu enerji, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sonucundan emin olmadığınız bir adımı atmayınız. Oturup olan bitene bakmakta yarar var. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu,  ilişkiniz başta olmak üzere maddi konularda öne çıkma, arzularınıza ulaşma, isteklerinizi kabul ettirme ve hızlı biçimde elde etme yönünde bir hayli etkilidir. Hayır cevabı duymak pek hoşunuza gitmeyecektir. Hedefiniz dahilinde olan her şeyi,  girişimde bulunarak ele geçirmekten yana davranırsınız. Yılın en etkili günlerini yaşıyorsunuz. Benim tavsiyem, ne istediğinizi bilerek sabırla ve gayet akıllı bir şekilde ilerlerseniz bu kavuşumdan yararlanabilir, kapıları çalarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Ancak ilişki meselelerinde ben dengeli hareket edilmesinden yanayım. Tamam ipler sizin elinizde ama bu beraberlikte sorunlara yol açacaksa, anlaşmazlıklara neden olacaksa dikkatli olmayı da bilmek lazım. Bekar Koçlar yeni biriyle tanışabilirler.  Yüksek bir enerji devresindesiniz. Parasal konularda bu kavuşum acil kararlar vermenin, harcamaların, girişimci davranmanın işaretçisidir. Ayarımızı bilirsek bir sorun çıkmaz. Projelere başlamak, yenilik yapmak, takım çalışması, fiziksel aktivite ve değişimlerde bulunmak için bu kavuşum gayet idealdir. Sizi çekici kılar, cinsel anlamda güçlendirir. Karşı cins üzerindeki etkinliğinizi yükseltir. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi endişelendiren adımları atmanız gerekebilecek günler, ama bu köşeye sıkışacağınız anlamına gelmiyor. Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir. Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çok çalışmanın faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kim olursa olsun sizden yaşça küçük olan hiç kimseyle bugün tartışmayın. Kavga başladığı gibi kalmayabilir sonuçları ağır olabilir, dikkat!

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca erkekler ve patronlarınızla ilişkilerinizde belirli bir sınıra gelerek, sorun olan konuların daha fazla göz önüne geleceği etkiler sözkonusu iken akşam saatlerinde olumlu haberler alabilir, romantik görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çeşitli ilerlemeleri, gelişmeleri ve başarıları mümkün kılabilirsiniz. Tüm bunları kendi zeka ve becerilerinizle elde ettiğinizi düşünseniz de, asıl etkenin, perde arkasından işlerinizi kolaylaştıran biri olduğunu öğrenebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>