Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz. Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağızSaat 20:35 Ay-Pluto görünümü, ilişkimizle alakalı konulardaki mücadelemizi gösteriyor. Hayat bu iki konuda da üzerimizde baskı uyguluyor ve biz bu baskılarla baş edebilmek için sabırlı olmak zorundayız.Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, ailevi, ülke, yaşadığımız yer, yuvamızla alakalı konularda hassas olduğumuzu gösteriyor. Güvenliğimizi hem maddi hem manevi anlamda ele alarak, derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinlik ve denge fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı, yaşamınız için çok daha sağlıklı ve doğru kararlar almanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getiren yeniliklerden uzak durmalı ayrıntıları fazlası ile önem vererek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle iletişime önem verin fakat duygu ve düşüncelerinizi o kendini ifade ettikten sonra dile getirin.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almalı, başkalarını mutlu edebilmek için katlandığınız her tür aşırılığa(çok harcamak, hafife almak, çokyapmak v.b) dur demelisiniz. Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize denge ve uyum içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sizi uğraştıran koşullarla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygusal blokajların üstesinden nasıl gelebileceğinizi bilemeyebilirsiniz. Ani tepkiler vermemeye çalışın.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Zekanız ve mantığınız bir hayli güçlü işliyor. Her yeniliğin altından kalkaracaksınız. Kazancınızda artış gözlemekte.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi görüşmelerinize ve ilişkilerinizde kendinizi ifade etme çabanıza odaklayacağınız, aile ilişkileri, ev alım satımı ve özel hayatınızla ilgili konularda çok daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gereken bir zamandasınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize yönelik ortak parasal konularda olumlu etkiler altındasınız. Sorumluluklarınızı bilecek, konuştuklarınızı uygulamak için istediğiniz gücü ve desteği sağlayacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularda sorumluluklarınız artması, maddi konularda kalıcı adımlar atmak için uygun bir hafta. Borç almak, kredi çekmek, burs, prim gibi konularla ilgili kalıcı işler yapmak, borçlarınızı taksitlendirmek, düzene sokmak için güzel gelişmelerde söz konusu olabilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>