Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk ilişkiniz fazla sıcak değil. Partnerinizi çok sık yargılıyor ve neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha yapıcı bir başka yöntem izleyebilirsiniz.

Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Soğuklar iyice gelmeden yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir.

Tasarrufçu biri olmanıza rağmen para sıkıntınız var. Ama sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz. Bugünlerde buna biraz dikkat etmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun aile içi sorunlarında ne kadar sabırlı davrandığını düşünüyor ve ona bir yerde kızıyorsunuz. Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haberin kaynağının sizin için de pek güvenilir olmadığını biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir.

25 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:00 Ay-Venüs karşıtlığı, karşılıklı çıkar ilişkisine dayalı beraberliklerde yaşanabilecek zıtlaşmaların, inatlaşmaların yorucu olabileceğini işaret ediyor. Bu konuda yapılması gereken, ilişkimizi yeniden gözden geçirmek olmalıdır. Kiminle yola çıkılır, kimlerle paylaşımda bulunulur bunları anlamamızda yarar var. Saat 01:27 Ay-Satürn görünüm sayesinde sahip olduğunuz güzelliklerin değerinin bilinmesi ve sorunların aşılması adına kuvvet kazanırsınız. Saat 18:30 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başarıların konuşulurken hedeflerinde daha rasyonel davrandığın bir gün yaşayacaksın. Dedikodusu bol bugünü kontrol etmekte zorlanabilirsin. İnsanlar ne düşünürse düşünsün hissettiğin aşkı yaşamak adına mücadele etmen gerekebilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber ayaklarını yerden kesecek. Uzun zamandır planladığın arabayı bir anda alabilecek imkânı yakalayabilirsin. Koca bir yılı türlü türlü tecrübelerle geçirirken, daha önce deneyimlemediğin birçok konu ile karşılaştın. Kendine yatırım yaptığını, önceliklerini belirlediğini, aileden başka hiç kimsenin kalıcı olmadığını tekrar hatırlat kendine.

25 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün herhangi bir şeye sahip olmak için durumları daha ağırdan alıp adım adım ilerlemeniz gerekebilir.Kararlı ama sakin olursanız parasal konularda kazanan siz olabilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha fazla şey öğrenmek için araştırma içinde olabilirsiniz. Bu konuda harcamalarınız artabilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak isteyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

25 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay güven duygunuzu pekiştirmeye olan ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor. Bu zamana dek verdikleriniz karşısında elinize neler geçtiğini sorgulayabilir, doğru olanın kendi sahip olduklarınıza ve yeteneklerinize güvenmek olduğuna karar verebilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keşfedilmemiş olanı ortaya çıkarmak isteyen Koçlar için üretim imkanları söz konusu olabilir. Finansal konuları yapılandırmak için bugün koşullar uygun. Hedeflerinize varmak için telaşlısınız. Sade ve uygulanabilir olanlara odaklanarak çabuk sonuç alırsınız.

25 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranus arasında meydana gelecek etkileşim, düzeninizin bir anda bozulmasına neden olabilir. Bir konuyu derinlemesine irdelemeden ani ve hızlı bir karar almamanızı öneririz. Zira son pişmanlık fayda vermez. Ani süreçlerle karşılaşabilir, tempoyu yavaşlatmak için zorlanabilirsiniz. Koşullar bugün sizi yorabilir.

25 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

25 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>