Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz. Burada da sevgilinizin kaprisleri ile biraz bunalacaksınız.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzüdnen zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir.

26 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay 00:19 itibariyle Yay burcuna geçiş yapıyor. Sizler güne pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Olumlu haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Seyahat planları yapmayı düşünebilirsiniz. Akademik konularınız veya yurt dışı işleriniz varsa bugün vaktinizi alabilirler. Öğle saatlerinde kısa süreliğine gergin olsanız da günün devamında tekrardan olumlu yapınıza geri dönüyorsunuz. Yeni eğitimler için araştırmalar yapabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konular daha fazla ilgilinizi çekmeye başlayabilir. Sevgiler, Astromeri

26 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle birlikte hareket ediyorsun!Ateş burcu etkisinde olan Ay, bugün ani kararlar alacağını işaret ediyor. Kariyerin söz konusu olduğunda gözün kimseyi görmüyor. Kendi kararlarına göre ve bireysel hareket etmeyi tercih eden birisin. Ancak bugün çevrendekilerle bir arada hareket etmeyi tercih edebilirsin. Ortaklığın ve ikili ilişkilerin ön plana çıktığı bugün, uzun vadeli hedeflerini ve projelerini hayata geçirmek adına çevrendekilerden yardım almanı tavsiye ederim. Sevgilinle gerginlik yaşamamaya özen göstermelisin! Yeterince anlaşılmadığını düşündüğün ailene karşı kırıcı konuşmalar yapabilirsin. Pişman olmamak adına, sakinliğini korumalı ve kendini onların yerine koymalısın.

26 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili olumlu düşünmeniz ve acele etmemeniz gerekiyor. Çünkü olayların iç yüzü görüldüğü gibi olmayabilir. Sakin olmak yararınıza olacaktır.

26 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan heyecan duyacağınız zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Yolculuk yapmak için yeni planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız programlar size keyif verecektir. Akşamüstü saatlerinde yaşayacağınız kafa karışıklığına dikkat edin.

26 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birya da tecrübeye atıldığınızda kalbinizle o olayın içinde olabiliyorsunuz ve ruhunuzla da besliyorsunuz.

26 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok tepkisel ve içgüdüleriniz ile hareket etmeye meyilli olduğunuz bir gündesiniz. Refleks olarak sinirli ve huysuz davranabilirsiniz. Çevrenizde sizden habersiz bir şeyler döndüğünü hissediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı güven kaybetmiş olabilirsiniz. Hem fiziksel hem de duygusal mesafeler sizi yoruyor.

26 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel ilişkilerde hassasiyetler gelişebilir. Yaşam planlarınızı gözden geçirerek hesaplı riskler almak faydalı olur. Geçmişte istediğinizden azına razı olduysanız hesaplaşma isteğiniz olabilir.

26 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiyor. Demek Yay/İkizler aksı üstünde hayatınızda olan bitene odaklanmak zorunda kalacaksınız. Sizin eğitim, yetenek, yakın akrabalar, seyahatler, uzaklar, yabancılarla olan yaşam temalarınız üzerinde durup yeniden düşüneceğiniz bir dönem. Yeni bir eğitime kayıt yaptırabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelir.

26 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak maddi kaynaklarla ilgili olarak tartışmalar yapsanız da, görüş ayrılıkları ve iletişim sorunlarından kaynaklanan yanlış anlaşılmalar nedeniyle, istediğiniz adımları atamayabilirsiniz.

26 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 41' 11" R
Ay
Terazi
21° 13' 52" R
Merkür
Boğa
06° 00' 56"
Venüs
Boğa
25° 31' 33"
Mars
Koç
14° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 41"
Satürn
Balık
18° 05' 47"
Uranüs
Boğa
23° 29' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 00"
Chiron
Koç
21° 43' 04"
Lilith
Başak
25° 32' 50"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>