Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sancılarınızın nedeni onu hala unutamamış olmanız değil, haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz. Geride bıraktığınız beraberliğin sancıları kaybedilenden çok, kaybetme duygusuyla alakalı.

İş yoğunluğunuzu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Yarından itibaren tatil sonrasının klasik durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Çevrenizde küçümsenmeyecek rakamlar konuşuluyor. Sizinle yakından ilgili. Koşulları beklenen bir veraset işi olabilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam.

Bazı tanışmaları çok gecikmeli olarak yapıyor ve üzüntüler yaşıyorsunuz. Hayatınızı etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zevkli olduğu kadar zor bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları gerekiyor size. Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Siz içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmalısınız.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:26 Ay-Merkür görünümü, yoğun iletişimin göstergesidir. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek,hayatında, ailevi konularda bir hayli etkili olacak. Saat 10:46 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 13:25 Ay-Pluto görünümü, duygularınızı ve duruma göre öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 23:57-28 Aralık saat 09:23 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacak. Doğaldır ki, içimizde bir çok meseleyi sorgularız. Çevremizle barışık, yeniliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

27 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirler, ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlanabilirsin. Önemli konuşmalar yapman mümkün.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk veya yaratıcılığınız konusunda bugün düşünerek hareket edip, pozitif adımlar atarsanız çok güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partnerinizle ilgili vereceğiniz kararlar bugün önem kazanacak.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda tepkisel olabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları daha fazla kurcalayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Gündeminizde hızlı değişiklikler olabilir.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Aile bireylerinin sorunlarıyla yakından ilgilenecek, dostlarınıza yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sosyal faaliyetlerden keyif alacaksınız.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesur ve korkusuz yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ancak bugün enerji düzeyiniz veya motivasyonunuz beklediğiniz kadar yüksek olmayabilir, hırs yapmadan, rekabete girmeden ilerleyebilirsiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özgür tavırlarınız fazlasıyla devrede olacak. Bazı hareketlerinizle hem bir arada olacağınız insanları hem de özel yaşantınızdaki kişiyi hayrete düşürebilirsiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuza yerleşirken gününüzü hareketli kılacak. Duygusal, tutkulu patlamalara hazırlıklı olun. Romantik bir hafta onu geçirmek için kolları sıvayın. Belki bir kayak tatili macerası yaşayacak ya da Venedik'in romantik ortamında aşkınızı ilan edeceksiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>