Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

Bir arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, bugün size üstlenmek istemediğiniz bir rolü verebilir, siz de bu rolü oynamak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden gelebilirsiniz. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 28 Haziran saat 07:53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, hem kişisel ihtiyaçlarımızın farkında olmamız hem de dış dünya ile bağımızı güçlü tutarak sorumlu bir birey gibi davranmamız gerekiyor. Hayat bizi ister istemez büyütüyor, olgunlaştırıyor. Buna kayıtsız kalamayız. Mars gökyüzünde geriliyor. Yöneticiniz size hedef belirlemenizi, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmemizi söylüyor. Görünen o ki, bu Dolunayda işimiz kolay değil ancak başaramayız diye bir şey yok. Şimdi ufak tüyolar vereyim. Bunlar size yardımcı olur. Sorumluluklar öncelikle kıymetli. Yaptığımız işten, attığımız adımdan emin olmamız, kendimize bir yol çizmemiz lazım. Belki çalışıyoruz belki de evde yaşamını sürdüren biriyiz. Hiç fark etmez. Duygusallık bir yere kadar. Gerçekçi olmak vaktidir. İşinizde yükselmek, eğer bir problem varsa bunu çözmek için o meşhur inisiyatif alma özelliğinizi kullanmalısınız. Canla başla çalışmalı, işimize sarılmalı,ortamını ciddiye almalı, hayatın bir oyun olmadığını bilmeliyiz. Maddi ve manevi anlamda çıkarlarınızı en iyi siz koruyabilirsiniz. Tabii ki hak ettiğimiz ne ise onu alacağız. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermeyin. Ancak siz de, gerçekçi olun. Demek ki bu Dolunayda plan ve projelerimizi, hedefimizi belirleyeceğiz, neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. İşimize önem vereceğiz. Birey olarak hem kendimize hem başkalarına olan sorumluluğumuzu unutmayacağız. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında karşına çıkan sorunlar çözülecek. İş yerinde haksızlığa uğrayan biriysen bugün senin için farklı bir gün olabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bir takım yenilikler yapmak ve farklı kararlar almak eğiliminde hareket edeceksiniz. İşinizle ilgili bir takım gelişmeleri yöneticileriniz ile paylaştığınızda tamamen kendinizden emin olarak hareket etmeniz sizlere büyük kazançlar sağlayabilir. Aşk hayatınızda ise geçmişte yapılan hatalar pişmanlık yaşatabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde mevcut durumunuzu korumak, yükselmek için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışmalarınıza özenli bir şekilde devam etmeniz dikkat çekici olabilir. Aileniz ile ilgili konuların gündeminizi etkilemesi olası. Ailenizin satmayı düşündüğü arsa ile ilgili gerginlikler yaşanabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun yöneticisi olan Mars geri harekete başlıyor. Bu dönemde sağlığınıza biraz daha dikkat etmeli, enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya çalışmalısınız. Sosyal çevrenizde fikirlerden doğabilecek tartışmalarda soğukkanlı tutumunuzu korumanız gerekebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, kariyerinizde vehayatınızda önemli duygusal sonuçları karşınıza getirecek. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin. Aileniz vehayatınız arasında denge sağlamalısınız.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 6 derecesinde Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili konularda kararlı bir şekilde hasat dönemine adım atacaksınız. Bu belki evlilik belki dehayatınızla ilgili bir konu olacaktır. Ayrıca annenizle olan diyaloğunuz önemli hale gelir. Birlikte aile için yeni kararlar alırsınız.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>