Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Yorgun birhaftasından sonra zihninizi dinlendirmek istiyorsunuz. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:34-22:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İkili ilişkiler, rekabet veya başkalarının bize olan yaklaşımları, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek veya aranızdaki dengeyi düzgün şekilde sağlamakta yarar vardır. Saat 22:10 Ay-Akrep burcu geçişinde, hayata bakış açınız ne yönde ise, durumları o şekilde analiz etmeniz mümkündür. Bazen duygusal, bazen mantıklı kimi zaman katı bir tutum içinde olabilirsiniz. Tabii ki dengeyi kuracak olan kişi biziz. Bu saat sonrası finansal konular, cinsel yaşam, ilişkilerimizdeki ortaklaşa paylaşımlar ön planda olacaktır. Çıkarlarımızı korumamızdan daha doğal ne olabilir ki? Gün, güzelliğiyle bizleri kucaklasın. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle,

22 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapıyorsanyoğunluğundan uzaklaşmayı tercih edebilirsin. Bir arkadaşının tavırlarını hoş karşılamayacaksın.

22 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ve ikili ilişkilerde bazı sorunsal durumlar ve problemler yaşamanız olası gözükmekte. Özellikle ortaklıklar üzerine kurulu olan bazı konularda kendinizi baskı altında hissedebilir herhangi bir şeye karar vermek bağlamında özgürce davranamayabilirsiniz. Fakat her şeye rağmen kendinizi toparlayıp bir an önce yaptırım gücünüzü kullanmanız gerektiğini hatırlayın.

22 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgilenmeniz, sorunlar üzerinde konuşmanız ilişkinizin daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Gün içindeortaklarınız ile yapacağınızı sözlü veya yazılı anlaşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var.

22 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık süreçte gündeminizde aile, ev konuları var. Ailenizle daha çok birlikte olmak isteyebilir, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanlarla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Özel hayatınıza ve ortaklı işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

22 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü havada buram buram aşk kokusu var. Yeni tanıştığınız biriyle yaşayacağınız duygusal birliktelik fena halde başınızı döndürebilir. Zira göksel aşıklar olan Mars ve Venüs bugün aşk ve sosyal ilişkiler alanınızda karşıt konuma geçiyorlar. İş çıkışı harika bir yemek ve sinema programının ardından duygusal paylaşımı yüksek bir birlikteliğe start verebilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 31" R
Ay
Kova
29° 41' 19"
Merkür
Koç
18° 02' 39"
Venüs
Boğa
04° 02' 46"
Mars
Koç
01° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 47' 25"
Uranüs
Boğa
22° 29' 20"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 43"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>