Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

Bugünhayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün manevi açıdan kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. İnsanları seviyorsunuz ve onlarla her zaman iyi dialog içerisinde olmak hoşunuza gidiyor. Ancak parasal konularda çok iradeli olduğunuz söylenemez. Aşk hayatınızda ilginç gelişmeler var. Aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin

28 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz saat 03:14 Ay-Pluto karşıtlığıyla başlıyor. Bir yandan mesleki ve toplumsal sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor diğer yandan güven içinde yaşamak, huzur bulmak istiyoruz. Bu iki isteği aynı anda yapabilmek kolay olmayabilir. Bu nedenle biraz sıkılabiliriz. Saat 04:09 Ay-Uranüs görünümü, mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız. Saat 04:11 Venüs-Jüpiter görünümü, paranın satın alınabileceği, hayatı kolaylaştıracağı, güzellikler yaşatabileceği her şeye sahip olma arzumuzu yükseltiyor. Doğal olarak insan kazanmaktan yana. Bu her konuda göze çarpıyor. Huzur ve refah, elit bir yaşam sürmek istiyoruz. Belki de bu yüzden etrafımızdaki her güzellik ilgimizi çekebilir. Arzu ve isteklerimize gem vurmak mümkün olmayabilir. Venüs-Boğa burcunda ilerlediği için kaliteli ürünler satın almak, evimiz, kendimiz, sevdiklerimiz için harcamada bulunmak isteriz. Ancak bunların uzun ömürlü olanını, hakikaten harcadığımız paraya değmesine dikkat edersek günü doğru şekilde değerlendirebiliriz. Bu görünüm ayrıca kişisel ilişkiniz ve karşı cinsle olan her türlü temasınızda maddi ve manevi değerlere verdiğiniz önemi de vurguluyor. İnsan rahat bir yaşam ve güvenebileceği bir insan arıyor. Zaten bu görünüm altında böyle düşünülmesi de gerekiyor. Keyifli, kendinizle barışık bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve bu konuda gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme,birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir. Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumlulukların bilincindesiniz. Bunları çekinmeden yerine getirmeniz günün ana konusu olacak gibi.

28 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

28 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>