Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda oldukça mutlusunuz. Sevgilinizle ilişkinizi ailenizin de tasvip etmesi sizi oldukça sevindiriyor. Sevgilinizle son zamanlarda evlilik hayalleri kurmaya başladınız.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün işlerinizi kolaylıkla halledebilecek ve kendinize vakit ayırabileceksiniz. Bugünyerinizden erken ayrılmanız muhtemel.

Parasal konularda artık akıllandığınızı hissediyorsunuz. Daha önceden yaptığınız lüzumsuz harcamaları artık yapmıyorsunuz. Bu yüzde yeterince paranız var ve ihtiyaçlarınızı rahatlıkla alabiliyorsunuz.

Son günlerde kendinizi çok ihmal ettiniz ve kilo almaya başladınız. Biraz daha dikkatli olun ve formunuzu korumaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde hayalciliğiniz üzerinizde. Bugün sık sık hayallere dalacak ve yapmanız gereken işleri unutacaksınız. Bugün özellikle dinlenmeye ve evde vakit geçirmeye çok ihtiyaç duyacaksınız. Ailenizden alacağınız bir haber bugün canınızı bir hayli sıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla akşam saatlerinde bir araya gelebilir ve onlarla hoş zamanlar geçirebilirsiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, bayramın ilk gününü, saat 03:14 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle karşılıyoruz. Bu enerji sayesinde, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Yeni buluşlara, fikirlere, insanlara açıksınızdır. Etrafınızdaki insanları rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 03:37-29 Temmuz saat 06:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hayatı güzel yanlarıyla görmek isteyeceğiz. Etrafımızdaki insanların bize ilgiyle, sevgiyle yaklaşmalarını bekleyeceğiz. Belli kurallar, zorlanmalar hoşumuza gitmez. İçimizden geldiği gibi davranmak isteriz. Saat 09:39 Venüs-Pluto karşıtlığı, eviniz sınırları içinde kendinize ait değerleri koruma, huzuru sağlama arzumuzun göstergesidir. Sevgiye, şefkate fazlasıyla ihtiyacınız bulunmakta. Sıcaklık ve samimiyetin olduğu bir yuvada yaşamak doğal olarak dışarıdaki başarının da garantisi olarak bugün fazlasıyla dikkat çekiyor. Ancak dikkat etmemiz gereken nokta bu huzuru, baskı kurarak elde etmeye çalışmamak. İşte o zaman ailenizle veya dışarıda problemler yaşayabilirsiniz. Mutluluğu, sevinci, barış ve kardeşliği el ele, gönül gönüle paylaşacağımız Nice Bayramlara,

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, eski anılarınızın canlanmasına neden olacak. Uzun süredir beklediğiniz bu görüşmeye hazır gibisiniz. Bugün, sosyal ortamlarda partnerinizle birlikte iken, müthiş bir keyif alıyorsunuz. O sizinle oldukça mutlu. Karşılıklı ilişkilerde hoş görülü davranmanın çok işe yaradığını, sizde fark etmeye başladınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren ikili ilişkilerinizdeki sorunlar azalmaya başlıyor. İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor. Gizli ilişkilere eğilim artabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğlenceli ve orijinal fikirlerle dolusunuz. Yüksek enerjinizle bulunduğunuz ortamın havasını değiştireceksiniz. Ancak bu durum bazen kontrolünüzden çıkabilir. Riskli işlere girişebilir, konuşmalarınızda ölçüyü kaçırabilirsiniz. Aynı durum para konuları için de geçerli olacak. Fark etmeden bütçenizi aşacak harcamalarda bulunabilirsiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZDEN gelen sese kulak verin ve bu sesin size söylediklerini çekinmeden ailenizle de paylaşın. Onlar da size onay verecektir.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 04" R
Ay
Balık
23° 06' 10"
Merkür
Koç
19° 01' 39"
Venüs
Boğa
06° 02' 52"
Mars
Koç
02° 52' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 56"
Satürn
Balık
16° 55' 39"
Uranüs
Boğa
22° 34' 56"
Neptün
Balık
29° 01' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 16"
Lilith
Başak
23° 47' 32"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>