Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde moralinizi olumsuz yönde etkileyecek bir takım gelişmelere tanık olmanız söz konusu olabilir. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz.

İş yaşamınızda rutin işlerinizin yanı sıra bazı özel işlerle de ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu özel işler size olumlu sonuçlar getirecektir.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok ve para konularındaki dengeyi iyi tutturabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde alış-verişe çıkma arzusunda bulunabilirsiniz.

Zihinsel açıdan kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınız ile ilgili olumsuz sonuçların oluşmasına sebep olabilir. Tatile çıkıp kendinizi dinlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizde hissettiğiniz baskılar azalacak, herkesin ailesinde binlerce sorun olduğunu düşünerek, kendinize terapi yapacaksınız. Ailenizle daha yakından ilgilenerek ilişkinizi dengelemeyi başaracaksınız. Daha önce dostlarınızla aranızda çıkmış olan sorunları çözümlemeye çalışacaksınız. Geleceğe yönelik istekleriniz artacak.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmek isteğimizi gösteriyor. Baskı altında kalmak istemiyoruz. Toplumsal ilişkiler ve özel hayatımızla ilgili konularda gelişimden yanayız. Bu görünüm arzularımızın peşine düşmemizi sağladığı gibi, önümüze engel çıksa da yılmadan ilerlememizi destekliyor. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, birkaç gün boyunca etkili olacak. İlişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili meseleler üzerinde oldukça titiz düşüneceğiz. Bir yandan her şeyi eleştirebiliriz, diğer yandan sıkı çalışıp, arzu ettiğimiz hedefe ulaşmak için mücadele vermemiz gerektiğini biliriz. Aslında bizim burada yapmamız gereken kendimizi bir gözden geçirmektir. Biz mi çok şey bekliyoruz yoksa işimiz gereği üstümüzdeki yükümüz mü çok fazla ağır. Ancak unutmayalım ki, kariyer hayatımız çok önemli. Bir dönüşüm ve yenilenme devresindeyiz. Üzerimize düşen sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım. Yoksa bu kadar hassas düşünmekle doğru düzgün verimli çalışamayız. Bir de lütfen geçmişte yaşananları bu kadar didiklemeyiniz. Siz hem yeniliklere açık olmalısınız hem de tüm gücünüzle üst noktalara çıkmak için azimli olmalısınız. Bu görünüm etkisinde,ilişkilerinizi, durumunuzu, sağlığınızı, kariyer hayatınızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde gözden geçiririz, düzenlemelerde bulunabiliriz. Saat 17:46 Ay-Jüpiter etkisinde sıkıntılarımızdan kurtulmak, maddi-manevi anlamda rahatlamak isteriz. Piyasa şartlarının zorluğu ortadadır. Bir şekilde çözüm bulmak isteriz. Bir yerden para gelmesini, birisinin destek vermesini veya bir sürpriz gelişmenin bizi rahatlatmasını isteriz. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tamamen kendi kararlarını ve gözlemlerini dikkate alacaksın. Kolay değil, çünkü güçlü bir dönüşüm süreci içerisindesin. Bugün gergin ortamlardan uzak kalmayı tercih etmen senin için daha iyi olacak. Hafta sonunu kendine ayırarak dinlenmeyi ve son günlerde yaşadıklarını değerlendirmen sakinleşmen için güzel bir fırsat. Özellikle evli bir Koç burcuysan etrafında hiç kimseyi istemeyeceksin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Yapıcı ve esprili yaklaşımlarınla etrafındakilerin gönlünü kazanacaksın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamla ilgili doğru bildiklerinizin arkasında durmalı ve kendinizi bu yönde savunmalısınız. Zira olaylar bu şekilde cereyan edeceği zaman kendinizle beraber yakın çevrenizin de desteğini alarak bazı şeyleri savunmanız için daha cesaretli davranmanız gerekebilir.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlıklar açısından oldukça canlı geçebilir. Ancak bazı pürüzler ya da sorumluluklar da var.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DENGELERİNİZ alt üst oldu. Evinizde bir hayli gerginlik ortaya çıkabilir. Uzaktan gelen dostlarınız da can sıkıcı haberler verebilir. Tatsızlıkların üzerine gitmemelisiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Cumartesi günü kariyeriniz ve önemli adımlarınız için güçlü ve etkili insanların yardımıyla güzelilişkileri geliştirebilirsiniz. Kendinizi bu dönemde işinize verebilir ve bunun sonucunda istediğiniz mükafatı ve sonuçları alabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde manipülasyon baştan çıkarma ve gücü istediğimiz gibi kullanmak eğilimi su yüzüne çıkar.İş ortamında kadınlarla ilişkilerinize özellikle dikkat edin. Sizi idare etmek isteyebileceklerdir. Siz de bu yaptırımdan hoşlanmayabilirsiniz. Gücü destek olarak kullanmayı seçin. İşte yeni insanları istihdam edersiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>