Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sonuçlar beklediğiniz gibi çıkmadı. Elimden geleni yaptım, diye bir avuntunuz var. Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Bunun kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:32 Merkür-Venüs kavuşum etkisinde yeni haftayı karşılıyoruz. Merkürün gölgeli günlerindeyiz ve yarın itibariyle gerileyecek. Buna göre, sizler eğitimdenhayatına, yakın çevrenizle olan iletişimden özel yaşantınıza kadar her şeyi dikkatlice gözden geçirmeden yeni bir karar vermemelisiniz. Enine boyuna tartmalısınız. Evlilik,ortaklığı gibi konularda da aynı şekilde duruma bakmakta yarar var. Düzgün, verimli, sağlıklı olup olmadığını ölçüp tartmak gerekiyor. Ekim ayı ilk haftasında net bir karar vermemiz mümkün hale gelir. Sağlığınızla ilgili kontrolleri ihmal etmeyiniz.Saat 11:11 itibariyle Aslan burcunda ilerleyen Ay, gerek aşk hayatınız ve gerekse  sizi  alakadar eden her konuda sıcak ve sevgi dolu davranmanızı sağlayıcıdır. Eğer varsa çocuğunuzla veya sevgilinizle birebir temasta bulunmaktan zevk alırsınız. İçinizden geldiği gibi davranırsınız. Mükemmellik arayışınız yanlış karar vermenizin veya hatalı seçimde bulunmanızın önüne geçer.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Mars Yay burcunda ilerlerken , yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 6 ay içinde, sağlığınızı veya dış görünüşünüzü ilgilendiren yenilikler yapabilirsiniz. Yeni bir diyete veya egzersiz programına başlayabilirsiniz. Jüpiter'in de desteğiyle sağlığınızı ilgilendiren alanlarda gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.Gizli kalmasını istediğiniz şeyler varsa, birkaç hafta için, özellikle sessiz kalmanızda veya özel yaşamınızı kendinize saklamanızda fayda var.Özgürlük arayışınız artıyorBu hafta meydana gelecek Başak burcundaki Güneş Tutulması'nın etkilerini haftalık yazımda bulabilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın...

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler içine girebilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak ve birlikte alışveriş gitmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yaratıcılığınızı kullanmanız isteyebilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var. İş hayatınızda ise keyifli başlayan gününüz gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın, derhal doktora gidin.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki detaylar önem kazanırken bu hafta başı yaşayacağınız bazı sıkıntıları doğru iletişim ve ilişkilerle yönlendirebilirsiniz. Hayata rahat bakış açınızla hareket edeceksiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat çizginizi belirleyeceğiniz veya uzun ve sağlam bir kariyere başlayabileceğiniz özel bir pazar günü deneyimliyorsunuz. Otorite figürleri tarafından güçlü baskılara maruz kalabilirsiniz.Ancak bu etkeni olumluya çevirmek ve faydalanmak sizin elinizdedir. Evinizle ilgili tadilat ve yenileme işlemlerine başlayabilirsiniz. Aile kurmak adına çok güçlü duygulara ve planlara sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa annenizle olan ilişkinizde duygusal çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Toplumsa kimliğinizin güçlendirmek için stratejiler belirleyebilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>