Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz şimdi sadece hafta sonunuzun keyfini yaşayın.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında Merkür-Aslan burcu geçişinde, hobilerinizle ilgilenebilir, aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün değişikliğe hazır olup olmadığına dair kendini sorgulayabilirsin. Bir süredir umudunu kestiğingörüşmenden haber gelebilir ve beklemediğin bir fırsat karşına çıkabilir. Eskiarkadaşlarından öğrendiğin bazı gelişmelerle oldukça mutlu olacaksın. Yıllar önce sana yapılan haksızlığı görmeyenlerin bugün sana hak verdiğine şahit olacaksın. Eğer evli bir Koç burcuysan ilişkine hareket katmak için daha eğlenceli davranacaksın. Uzun zamandır uzaktan yürüttüğün bir ilişkin varsa, sevgilinle bir arada olmak için bazı planlar yapabilirsin. Akşamüzeri kapını çalan davetsiz misafirler kendini daha iyi hissetmene sebep olabilir. Mide problemi yaşayan bir Koç burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem ailevi ilişkilerde hem de ortaklık gerektiren bir takım işlerde sözel olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilir karşınızdaki kişi siz doğru söyleseniz daha farklı bir şekilde algılayabilir. Fevri ve ani çıkışlar göstererek her türlü baskıcı tutuma karşı sert çıkışlar sergileyeceğiniz ve hiçbir şeye tahammül göstermek istemeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizle ilgili konularda ön plana çıkmak isteyebilir, hazırlamış olduğunuz projeyiarkadaşlarınızla, üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Proje üzerinde beyin fırtınası yapmanız olası. Bugün gündeminizi etkileyen diğer bir konu ise, aile içi konularınızdır. Babanız ile ilgili konularla ilgilenebilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı esnek olmanızda yarar var.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİÇ beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerde ön plana çıkacaksınız.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür geri hareketi dahil 6 Eylül?e kadar Aslan burcundaki yolculuğuna başlıyor.Böylece gökyüzü sizinle uyumlu ateş hava ikilisinin etkisi altında hayatımıza kılavuzluk edecek. Bugün arka arkaya yeni konular hayatınıza girebilir. Yabancılarla ilişkiler önemli.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>