Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz, ama bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Bu anlamda genellikle hayal kırıklığı yaşamanıza karşın, bu defa dostluğunuz ve vefalılığınızın karşılığını göreceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe gününün ilk etkin enerjisi, saat 11:17 Ay-Venüs görünümüdür. İlginç, eğlenceli, heyecan verici her şeyin ilginizi çekebileceğini gösteriyor. Belki olayları derinlemesine incelemek istemeyebilirsiniz. Sizi ikna etmeye çalışan kişilere karşı gayet tedbirlisinizdir. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Saat 14:08 Ay-Başak burcu geçişi, ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Herhangi bir konuda adım atmak istediğinizde incelemelerde bulunmanızda yarar var. Sağlığınıza özen gösterin. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünümleri, ilişkinizle ilgili mevzularda, partnerin tavırları çok önemli. Eğer partneriniz sorunları görmezden geliyorsa veya üzerinize geliyorsa kızabilirsiniz. Yeteri kadar sorumluluklarım var, beni kimsenin üzmesine izin veremem diye söylenirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sosyal hayatın renkleniyor! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün kendini sadece günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutma! İlişkilerin renklenirken, hayatına özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar katılabilir. Abartılı tavırların ve kendine has duruşun açıkçası bugün özellikle sosyal medyada birilerinin sana laf yetiştirmesine kadar uzanacak. Eğer geciken ödemelerin için sıkıntı yaşıyorsan hesabında ek bir ücret ya da beklenmedik bir borcun geldiğini görebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinize yeni bir yön verecek kararlar alabilirsiniz. Kişisel gelişimini destekleyecek kursların da peşine düşeceksin. Dolaplarını düzenlerken annenin yıllar önce kaybettiği değerli bir eşyayı şaşkınlıkla eline alıyorsun!

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve kararlı hareket edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, ilginç tekliflerle karşılaşacaksınız. Başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Evinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yaratıcılığınızı ön plana çıkaracağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için para harcamak keyif verecektir. Hobilerinizle ilgili bilgi edinebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma hayatınızda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Detaylar sizin için önemli olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ederken heyecan ve tutkularınız öne çıkıyor. Aşıksanız ve zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak fazlaca ısrarcı olmamakta fayda var.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde riskli alışverişlerden kaçınmak önemli. Kırgınlık yaşadığınız ilişkilerde kopuşlar yaşanabilir. İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız tedbirli davranın. Öğleden sonra sağlık hassasiyetleri, alerji olabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok verimli bir gündesiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, mesai arkadaşlarınızla pek çok konuya adım atabilirsiniz. Evdeki her türlü ihtiyacı da gidermek için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde bir anda aktivist bir örgütlenme içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. İş hayatınızda da ilgi alanınız yavaş yavaş şekil değiştirecek.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>