Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi zinde hissedeceğiniz, hareketli bir gün olacak. Gün içerisinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilir, sosyal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Eski dostlarınızı görmek isteyebilir hatta bazı eski dostlarınız ile görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Onlarla geçmiş günler hakkında konuşabilirsiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:17 Ay-Güneş görünümü, görmek, denemek, algılamak, bilmek için doğduğumuzu kulağımıza fısıldayan bir ses gibidir.  Merak ederiz, sorarız, araştırırız  öğrenmek istersiniz.  Hem kendiniz konuşur hem başkalarını konuşturur dinler ve gözlemlersiniz. Çevrenizdekileri yargılamadan hayatın güzelliklerle dolu olduğunu düşünerek bu saati değerlendirebiliriz. Saat 14:06 Ay-Satürn karşıtlığı, yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. Saat 16:45  Ay-Neptün arasındaki zorlu görünüm, başkalarıyla koordine halinde yapacağınız işlerle ilgili mevzularda dikkatli olmayı gerektiricidir. Saat 23:49 Merkür-Mars görünümü etkisinde, birileri dinler veya dinlemez, siz düşüncelerinizi gerekirse sert bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bundan da hiç çekinmezsiniz. Size göre, haklı olduğunuz kesindir. Aslında maskesiz, en doğal halinizle davranıyorsunuzdur. Fakat bazılarının işine gelmeyebilir. Burada önemli olan, hakikaten haklı mısınız yoksa menfaatleriniz söz konusu olunca mı, böyle davranıyorsunuz? Bunu kendi içinizde bir gözden geçiriniz lütfen. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,  

29 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir üretebileceğiniz bir ortama gireceksiniz.. Tepkili davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte birlikte olmaktan keyif aldığınız şeylerle veya kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Endişelerinizi ve fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Bazı konulara çözümler bulunabilir veya pozisyonunuzu, imajınızı veya ilişkilerinizi geliştirebilmek için değişiklikler yapabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk saatleri daha rahat olmakla birlikte, gün içerisinde engellenmişlik hissi, gecikmeler, ertelemeler, blokajlar sabırlı olmayı gerektirebilir ya da gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerine doğru ise, yanıltıcı kişiler, aldatıcı etkiler ve yanılsamalar dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda ani kararların ve hızlı düşünmenin bize zarar verebileceği, yanlış zamanda yanlış şeyler söylememeye, tartışmalı ortamlardan kaçınmaya ve yolculuklar esnasında dikkatli olmaya çalışmamız gereken günlerdeyiz. Bu konu ve bu gece geri hareketine geçen Uranüs'le ilgili çok daha detaylı yazımı Pazartesi günü ele almıştım. Arzu ederseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

29 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

29 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sinirli yapınızla olaylara kolay tepki vermeye meyillisiniz. Özel hayatınızdaki kişiyle eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar yüzünden bazı sert söylemler içine girebilirsiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir.Sabah saatlerinde bilhassa ulaşım ve haberleşme konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir hafta sonu günü deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Diğer taraftan aile kökleriyle ilgili ruhani bilgilere ulaşabilir, beklemediğiniz şaşırtıcı haberlerle yüzleşebilirsiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

29 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>