Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:17 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız hassas ve hayatı soyut yönleriyle ele almaya açığız. Ancak diğer yandan sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda zorluyor. Saat 07:54 Ay-Neptün kavuşumu, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Yumuşacık bir enerjidir. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Gönül can arar, sevdiğini arar, onunla buluşmak ister. Huzur ihtiyacı çok daha fazladır. Saat 13:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Saat 15:09 Ay-Pluto olumlu görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji güç aşılayıcıdır diyebiliriz. Saat 23:25 Ay-Jüpiter görünümü, günlük hayatın, işlerimizin akılcı biçimde ele alınması gerektiğini vurguluyor. Aşırı iyimserlik ve  hayalcilik nasıl yanlışsa, fazla endişeli olmak da aynı şekilde yanlıştır. Keyiflendiren, mutlu eden bir Cumartesi günü geçirmeniz temennimle,

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz.Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi daha fazla mutlu veya tatmin edecek şeylere vakit ayırmalısınız. Daha fazla başarı sağlamak veya elde ettiklerinizden mutlu olabilmek için yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Aşk hayatınız ve duygusal ilişkileriniz olumlu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı meşgul edici durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi iç durumunuza, psikolojinize yönelebilirsiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel birçok olaya şahit olabilirsiniz. Harcamalarınız eğlenceli aktiviteler veya çocuğunuz için olabilir.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için hala uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Maddi destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. İç dünyanızı daha rahat başkalarına açabilecek bir ruh halindesiniz.

23 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>