Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz. Bugünlerdeki sıkıntınızın ardında bu kafa karmaşası yatıyor.

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, heyecanlısınız. Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz.

Tedirgin, kararsız görüntü size kaybettiriyor. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman dilimi içinde şöyle bir durup ortama, meselelere bir göz atınız. Dikkati elden bırakmayınız. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, ilişkide karşılıklı olarak fikirlerin paylaşımını ve hayata bakış açılarınızın ileriye dönük olup olmadığına önem vermemizi sağlıyor. Bununla da kalmıyor. Artık geçmiş tecrübelerimizden edindiğimiz üzere, şimdi neyi isteyip istemediğimizi daha iyi biliyoruz. Eğer bir insan gerçekten bize güven ve heyecan veriyorsa, nazik, uyumlu ve uzlaşıya açık ve ortama göre davranıyorsa tamam diyoruz. Bu görünüm, bekar Koçlar için olumlu bir ilişkinin, yakınlaşmanın, birlikte hayat yolunda yürümenin, zorluklar varsa da, bunları el ele çözebileceğinizi düşünmenin işaretçisidir. Saat 12:47 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, güven önemlidir. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığında bir yandan kendi kazancımız ve sahip olduklarımızı önemserken, diğer yandan eşimizden, dostumuzdan, miras veya bankalar yoluyla kaynak elde etmeyi de isteyeceğiz. Huzursuz olmak istemiyoruz. Fakat kimsenin de hakkımıza göz dikmesine izin vermek niyetinde değiliz. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, bizi maddi dünyanın zorluklarından manevi bir dünyaya doğru yönelten ışık gibidir. Ancak finansal konularda mutlaka hesabımızı bilelim. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatın ve sorumlulukların arasında denge oluşturduğun bir gün. Zamanını yönetmek senin için daha kolay olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengesinde bazı gerginlikler olabilir. Sahip olduklarınıza olan duygusal bağımlılıklarınızı bırakmak durumunda kalabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Hayatınızı etkileyecek konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi keyifli hissedebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabahı farklı öğle sonrası farklı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde kontrol dışı durumlara, ihmal ve dalgınlıklara daha fazla dikkat etmelisiniz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Öğle sonrasında kendinizi daha keyifli ortamlarda bulabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece şanslı ve olumlu bir atmosfer hakim. Gün boyunca sevgi dolu paylaşımlarla sevdiklerinizle birlikte çok keyifli zaman geçirebilir, birbirinize olan bağılığınızı yeniden keşfedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olumlu gidişat bugün özellikle sizi iyi hissettiriyor. Gün içinde dinlenmek, tembellik yapmak ve sevdiklerinizle evde vakit geçirmek için ideal zamandasınız.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal faaliyetleriniz artıyor. Yakın akrabalarınızın ziyaretine gidebilir, arkadaşlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. İletişim gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs ile Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim, ikili ilişkilerinizde kalıcı kararlar almanıza, sözleşme imzalamanıza destek verecek.Yurt dışı bağlantılı konularda somut veriler elde edersiniz. Beklediğiniz belge ve evraklar elinize ulaşır. Evlilikle ilgili gelişmeler yaşanır.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>