Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size gittikçe daha çok yaklaşan ilişkiyi önemsemediğiniz için, onu hırçınlaştırıyorsunuz. İnce eleyip sık dokumaya devam edin ama karşı taraf için de girebileceği bir açık kapı bırakmayı ve bunu ona hissettirmeyi unutmayın.

Yoğun bir rekabet içindesiniz, kendinizi yarış atı gibi yoruyorsunuz. Sizden, sizin sandığınızdan daha çok şey beklenmiyor, bunu aklınızda tutun. Aslında esiri olduğunuz hız tutkusu sizin kendi içinizdedir ve ne kadar koşarsanız koşun, kendi içinizde yarattığınız hıza yetişemezsiniz. Durun, ortamı tartın ve yeniden düşünün.

İşsiz kalma korkunuzu, kendinizeyaratamama korkusuna dönüştürün, ekonomik koşulları değil; kendinizi sorumlu tutun. Düşünce yelpazenize yakında ilginç bir çıkış yolu takılacak ve siz bunu değerlendirmeyi başaracaksınız.

Duygu hayatınızdaki ufak tefek kırılmaları abartmayın, zaten yaşam zigzagların ortaya koyduğu, bir bütün olarak istikrarlı bir çizgi oluşturur. Durağan, renksiz ve düz bir çizgi halinde ilerleyen yollardan kaçının, bazen kendinizde titreşimler yaratmak için kendi kendinize dokunun ve sarsın. İçinizdeki potansiyel ancak böyle açığa çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş çevrenizdeki dinamik ortam sizden daha yaratıcı, daha atak olmanızı istiyor. Bu nedenle kendinizi çok yönlü bilgi edinmeye mecbur hissetmelisiniz. Beklediğiniz fırsat kendini örtülü bir genel durum olarak ortaya koyacak. Siz keskin dikkatinizle bu fırsatı görecek kendinize mal edeceksiniz. Eski sorunlarınız tümden bitecek ama yeni fırsatların aynı zamanda yeni çözümler gerektiren yeni sorunlar getirdiğini de unutmayın.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:54 Ay-Pluto görünüm etkisinde, duygularınızı ve duruma göre öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 08:02 Ay-Merkür olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinize duyduğunuz güveni yükseltiyor. Kimseye ihtiyacım yok görüntüsü üzerinizde hakim. İletişim yollarını kullanarak yakınlarımızla irtibata geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırız. Sorunların üstünde durmadan, olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsınız. Saat 13:56 Ay-Venüs karşıtlığında, duygularımız bir hayli ateşli ve arzularımız bir hayli baskındır. Kendimizi düşünüyoruz. Ancak ilişki bir ortaklıktır. Eğer bu gönül birliği son altı aydır aranızda sağlanmamışsa, bu görünüm anlaşma yollarını tıkayabilir. Doğal olarak baskın davranırsınız. Bunun ayarını bilmenizde yarar var. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96.yıldönümü kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz

30 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dostlukları güçlendirmek, arkadaşlıkları pekiştirmek için uygun bir gün. Duygularınızı sıcak bir biçimde ifade edecek, keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik fikirlerinizi çevrenize anlatabilir, dostlarınızın ve sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik düşündüğünüzprojelerinizin başlangıcı için ciddi atılımlar söz konusu. Geçmişten bugüne getirmiş olduğunuz deneyimlerinizi birleştirip mantık ile hareket ettiğinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün askıda beklettiğiniz planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Cesur ve hızlı kararlar alabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Risklere ya da tehlikelere karşı kontrollü olmanızda yarar var. Heyecana kapalı anlık kararlar sizi daha sonraki zamanlarda zor duruma sokabilir. Enerjinizin yükselmesi bazı konularda aşırı tepkisel olmanıza da neden olabilir.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arınmayla ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızda çabuk sıkılmalara, patlamalara ve ilişki kopuşlarına hazır olacaksınız. Kendi hayatınıza yönelik davranışlarınız sevdiğiniz insanın size tepki göstermesini kolaylaştırabilir. Biraz daha esnek olun.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ve sizi daha da cesur ve iddialı hale getiriyor. İlişkilerinizde söz sahibi ve girişken olabilirsiniz. Kişiliğinizi, tavrınızı, duruşunuzu ortaya koyabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılma durumlarına karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle akşam saatlerinde karşılıklı sürtüşmelere dikkat.

30 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>