Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor. Yarını, sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor, sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu herkes için öyle değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olacak ve belleğinizi zorlayacaksınız. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:12 Ay-Pluto kavuşumu, dikkatli ve derinlemesine düşünmeden, iyi incelemeden kararlar vermeyeceğiz. Özellikle ilişkilerde,ortaklıklarında anlayışlı olmamızda yarar var. Saat 10:19 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki bir kişi sana sürpriz yapabilir. Maddi konularla ilgili beklentilerin karşılanmayabilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdakileri ya da hedeflerinizi herkese aktarmayın. Her zaman için ön hazırlığınızı yapmanız gerekiyor. Kritik görüşmeleri ya da anlaşmaları dikkatli yürütmeli ve ilişkileri sağlamlaştırmalısınız.Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda kısmetleriniz olabilir. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinizi netleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ani karar değişiklikleri sizi biraz yorabilir. Duygusal anlamda sizi üzen şeyler yaşayabilirsiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay kariyer vealanlarınızda yapmanız gerekenler için sizi harekete geçirecek. Yarım kalmış işlerinizi nihayete erdirmelisiniz

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerinden akşama kadar sürecek Ay boşluğu sonrasında, bilhassa mesleki alan ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gün deneyimleyeceksiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, çalıştığınız işletmenin yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Mesleki alanda bilgi, iletişim ve sözleşme potansiyeliniz artmaya başlıyor. Ancak hem Ay boşluğu hem de Merkür gerilemesi buna fırsat vermeyebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>