Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor. Yarını, sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor, sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu herkes için öyle değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olacak ve belleğinizi zorlayacaksınız. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar gününe, Terazi burcunda ilerleyen Ay etkisiyle başlıyoruz. Sevgi dolu paylaşımlar içinde çevrenizle irtibatta bulunmak istersiniz. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla ilişkilerimizde dengeleri yerli yerine oturtmaya çalışırız ve neşeli, iyimser, olumlu bir şekilde kendimizi ifade etmek isteriz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ciddi yaklaşımlar içindesin! Canını sıkan meselelerin üstüne iyice geldiği bir hafta sonu olabilir senin için. Bugün ufacık meseleleri dahi büyütebilirsin. Arkadaş ortamında cümlelerini seçerek konuşmanı öneririm. İstenmedik yanlış anlaşılmalar doğabilir. Şartlara ve çevrendekilere karşı toleransını korumaya başarabilirsin, ne dersin? Bugün insanın derdi de dermanı da yine insan? İkili ilişkilerinde bu döneme kadar gözlemlediğin şeyleri masaya yatıracaksın. Evli veya ilişkisi olan bir Koç burcuysan bu süreçte oldukça ciddi yaklaşımlar içinde bulunabilirsin. Hayatın yeterince zor olduğunu biliyorsun. Bu yüzden de seni olumsuz etkileyen duygulardan, insanlardan uzaklaşmak isteyeceksin.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili geçmişte bulunduğunuz bir fedakarlığı neden yaptığınızı kendinize kızarak sorgulayabilirsiniz. Herkesle iyi geçinmenin mümkün olmadığını benimsemelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular, eşinizle, sevgilinizle ilgili konular sizi daha duyarlı kılmakta. Özellikle öğle saatlerinde kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşıt burcunuza ilerleyen Ay ikili ilişkiler açısından dinamik bir gündeme işaret ediyor. Gün içinde karşınıza pek çok kişi çıkabilir ve karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, başkalarından görüş almak için uygun bir gün.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler alanınız aktif olacak. Geçmişten gelen anlaşmalar hız kazanabilir. Desteklendiğinizi hissedeceksiniz. İlişkilerde uyumun tek taraflı olmadığını anlayacağınız olaylar toplumsal sorumluluklarla gelişebilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda hareket ederken, ikili ilişkilerinizde uyum ve ahenk ararsınız. Partnerinizin size olan ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz. Diplomasiye ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Hak, hukuk, adalet konuları gündeminizi meşgul eder. Gönül ilişkileri başlatmak için uygun bir gün.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>