Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda. Sevgilinize ilişkiniz konusundaki bir çok planınızı kabul ettirmeyi başardınız. Sevgiliniz sizden önemli bir haber bekliyor şimdi.

Bugün işlerinize daha iyi konsantre olabileceksiniz. İşlerinizle ilgili genel bir sabırsızlık içine girebilirsiniz. Bazı planlarınızdaki aksamalar bugün bitiyor. İşlerinizin önü açık.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı maddi kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Zihniniz açık ve başarılara açık.

Bugün bazı kararlar alabilirsiniz. Bu kararları alırken ailenizin ve sevdiklerinizin de fikrini alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Özellikle kısa zaman sonra çıkacağınız yolculuk ve sevdiklerinizden ayrı kalma fikri sizi çok gergin ve sinirli yapıyor. Bugün akşam saatlerinde yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi rahatlatacaktır. Bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Moralinizi yüksek tutun.

4 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 04:46 Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Maddi ve manevi kazanç elde etmek amaçlı işlerimizi, kariyer hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Saat 21:11 Venüs-Jüpiter görünümü, yeni bir aşkın işaretçisi olabilir. Yolculuk, çevresel bir değişim, bir çok kişiyle bir araya gelmek, parasal anlamda rahatlatıcı bir gelişmenin de startını verebilir. İnsan böyle bir etki altında, keşfetmenin, tadına varmanın, inançla bir şeye ulaşmanın, özgüvenle ilerlemenin neşesini gönlünde duyabilir. Sıradan hiçbir şeye pirim vermediği gibi, durduran, engelleyen kişi veya durumlardan da uzaklaşmak ister. Girişimde bulunmak, cesaretle ilerlemek ve ne olur ne olmaz demeden yeniliğe doğru koşmak, bu enerjinin özünde vardır. Tabii ki bütün bunlar gayet olumlu dursa da, ben derim ki, aşırılıktan uzak duralım. Geleni de tevazu içinde karşılamayı bilelim, önümüze ardımıza bakmayı da ihmal etmeyelim. Saat 23:12 Ay-Jüpiter görünümü, harcamalara dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor. Süsüne değil, aldığımız bir şeyin sağlam olmasına dikkat edelim. Aklınızdan, gönlünüzden geçen, yüreğinizde hissettiğiniz bütün güzellikler yanınızdan hiç eksik olmasın. Sevgilerimle,

4 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bilinçaltınız yoğun. Duygusal yönleriniz ağır basacak ve kişiliğinizle ilgili değişimlere açıksınız. Maddi konuyla ilgili sorunlarınızı çözümlemek adına fazla çaba sarf ediyorsunuz. İlginç fikirleriniz var fakat yaşama geçirme konusunda acele etmemelisiniz. Kendinizi ağırdan almakla çok şey kazanacaksınız.

4 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ihtiyaçlarınıza uygun şekilde düzenleyebilir ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gece ve sabah saatleri arasında geçici belli belirsiz bir gerilim, kararsızlık, belirsizlik veya dalgınlıklar yaşanmış olabilir, ama asıl olan planlı hareketi destekleyen etkilerin olması. Bugünlerde meydana gelen gelişmeler aslında birkaç hafta önce başlayan ya da ortaya çıkan olaylarla bağlantılı olabilir. Dolayısıyla, hangi fırsat, olanak, gelişme ya da işle burun burunaysanız olası aksiliklere değil, olumlu taraflara odaklanmalı ve olumlu gezegen etkilerinden fayda sağlamayı bilmelisiniz. Ardından detaylara yoğunlaşarak, derhal planlamaya başlayabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sorgulamanız gereken bir gün. Vicdanınızı rahatsız eden, yapmanız gerekipte yapmadığınız bir şeyler varsa bunu gerçekleştirin.

4 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilirsiniz

4 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>