Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda her şey çok güzel gidiyor. Onu seviyorsunuz. Zamanınızın çoğunu onunla geçiriyorsunuz. Ailenizin de bu ilişkiyi kabullenmesi ve onaylaması sizi çok mutlu ediyor. Fakat sevgilinizin ailesi bu ilişki konusunda kararsız. Zaman zaman ilişkinizle ilgili istemediğiniz diyaloglar geçiyor.

İş yaşamınızın başında aldığınız bir karar sizin bütün hayatınızı yönlendirebilir. Katı tavırların içine girmeniz sizi hep zorlayabilir. İş konusunda daha esnek davranmak isiz rahatlatacaktır. Sosyal aktiviteleri hiç bir zaman boşlamayın, sosyal yönünüzü kıskananları da dikkate almayın.

Maddi konularda çok tutumlu değilsiniz. Özellikle evinizle ilgili çok masraf yapıyorsunuz. Bu masraflar dekorasyonla ilgili olabileceği gibi gelen giden misafirler için yaptığınız masraflar da olabiliyor.

Bugün duygularınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Düşünmeden, iyi tahlil etmeden karşılaşacağınız olaylara tepkiler vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakıncalar getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir. Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri, coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler olası gerginlikleri azaltabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde güne adım atıyoruz. İş hayatınızla ilgili görevlerin disiplinli bir şekilde yerine getirilmesi ve uygulanması, etrafınızdaki insanlara karşı saygılı bir şekilde davranılması, ast-üst ilişkisi içinde hareket edilmesi gereken bugün, ciddiyet ön planda diyebiliriz. Kronik sağlık sorunlarınızhayatınızla ilgili mevzularda zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Düzenli çalışmanız bugün son derece önemlidir. İş sorumluluklarınız her şeyden önce gelmelidir. Planlı ve programlı bir şekilde hareket etmeniz son derece önemlidir. Bu enerji altında sizden, içinde bulunduğunuz ortam ve birlikte çalıştığınız insanlara saygıda kusur etmemeniz, küçüklerinizi sevmeniz, başkalarına iyi örnek olmanız beklenebilir. Kendinizi ifade ederken geçmişte yaşanılanların etkisi altında kalarak konuşmak yerine, şu anki durumunuz çerçevesi içinde iletişimde bulunmanız yararlıdır. Öz saygınızı ne olursa olsun korumaya özen gösterdiğiniz müddetçe, karşınızdaki kişi kim olursa olsun sınırlarınızı aşamayacaktır. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Ailevi konular ve sorumluluklar önemini hissettiriyor. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir programa sahipsin. Buna rağmen çevrendeki insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağı bir gün yaşayacaksın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda kişilerle aranızda uzlaşmayı yakalayamayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da yanlış anlaşılacağınızı düşünerek kelimeleri yerinde kullanmakta zorlanabilirsiniz. Cesaret ve özgüven sizi bir anda yoğun duygular etrafında sarabilir. Bugün şartları zorlama adına daha fazla mücadeleci bir ruha bürünebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gün. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir. İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzüve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz arzu ve isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi Gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Dua edin dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkânı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz….

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınızda yoğunluklarınız, özel hayatınıza gereken zamanı ayıramamanıza neden olabilir. Düşüncesiz davranmayın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken işleri toparlamak, düzene sokmak sizin için daha kolay olacaktır. İş hayatınızdaki ilişkilerde aksayan yönleri uzlaşmayla çözebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm gününüzü bazı görev veya sorumluluklarınıza ayırmanız gerekebilir. Ancak; bu durum, sizi sıkıntıya veya strese sokmayacaktır. Aksine, gerçekleştireceğiniz bazı faaliyetler, kendi başlarına size büyük keyif verebilir.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>