Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz olumsuz ilerlemekte. Onunla aranızdaki sorunlara çözüm aramak yerine kafanızı meşgul edecek başkaarayışları içerisindesiniz.

Bugün üretebileceğiniz pratik fikirleri uygulamanız halinde,başarılı çalışmalarda bulunmanız mümkün olabilir. Ancak kişisel sorunlar yüzünden başka işlere yönelerek veya karamsarlığa kapılarak işlerinizi aksatmanızda söz konusu.

Zihinsel faaliyetleriniz yönünden oldukça aktifsiniz. Parasal konulara ilişkin yeni girişimlerde bulunacaksınız. Çok ilginç bir teklif alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bu arada kendiniz için alış veriş yapmayı da ihmal etmeyeceksiniz.

İşinizle ilgili yeni projeler peşindesiniz. Bu yüzden bazıgörüşmelerine katılabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yalnız fazla maddeci olmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rutin işlerinizden sonra bazı aile veya arkadaş ziyaretleri yapmayı planladınız ama ev halkındaki sorunlar sizi eve bağlayacak. Bazı gelişmeleri sevindirici bulurken, hiç ummadığınız bir insanın sert çıkışları da canınızı sıkacak. Partnerinizle verilen sözlerin yerine getirilmemesi ile ilgili aranızda bir güvensizlik ortamı doğabilir. Gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 04:32 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşmede etkili saatlerdeyiz. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, güven duygunuzun yüksekliğini gösterdiği için, yeniliklere hevesli ve kendinizden emin bir şekilde adım atacağınızı işaret ediyor. Bir projede yer alabilirsiniz. Bir görüşmeye çağırılırsınız. Bir dostunuzdan destek görebilirsiniz. Dikkat edeceğiniz nokta, aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, ne istediğinizden emin olmak ve size sunulan şartlara, adım attığınız işlere iyice bakmaktır. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yeteneklerimizi değerlendirme, bir ürün veya çalışma yoluyla sergileme fırsatı veriyor. Gelişim yolumuz kendimizi göstermek ve ilgi uyandırmak. Bu nedenle, çabuk öğrenmek taraflısı olacağız. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün planlarının dışında gelişecek olan olaylara adapte olmak durumunda kalabilirsin. Eğeryüzünden şehir dışına taşınmak ya da başka bir bölüme geçmen gerekirse, acele karar vermek isteyemeyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, sosyal medya kullanımıyla ilgili konular, aranızda tartışma yaratabilir. Arkadaşların veya birlikte hareket ettiğin kişilerle ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Bugün onlara öncülük edebilir, ortak bir program organize edebilirsin. Ancak akşamüzeri yakın çevrendeki kişilerin davranışlarını eleştirmen onlarla aranda gerginliğe yol açabilir. Fevri davranmamaya özen göstermelisin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular bugün ön planda olabilir. Aynı zamanda ekstra yapılan harcamalar maddi bütçenizi de zor duruma sokabilir. Paranızın değerini bilmeli, pişman olacağınız harcamalarda bulunmamalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ile ilgili konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Ümit ettikleriniz için radikal adımlar atmanız mümkün. Kararlarınız ile ilgili sabırsızlık içinde olabilirsiniz. Olasılıkları değerlendirmek için sakin kalmanızda fayda var. Düşüncelerinizi yakın çevrenizle paylaşabilir heyecan duyabilirsiniz. Kısa yolculuklar yapmanız olası.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RUHUNUZU negatif enerjilerden arındırmak adına hiç bilmediğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bunu maddi değil hobi olarak yapmaya çalışın. Aşkta tedirgin görünüyorsunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka ve sevgiye dair konular ve sevdiklerinizle ilgili elinizden gelenin daha fazlasını ortaya koymak isteseniz de, bu konularda özgüveninizi güçlü bir şekilde gösterseniz de enerjinizi tüketmediğinizden emin olmalısınız. Çabalarınızın çoğu bugün en azından beklediğiniz sonucu getirmeyebilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayabilirsiniz. Kısa programlar, seyahatler devrede olabilir. Kariter vesorumluluklarınız, hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. İçsel gerginliklerinizi kontrol etmelisiniz. Tutulmaya doğru giderken bu hafta parasal harcamalarınızda abartıdan ve aşırı iyimserlik etkisinden uzak durmaya çalışmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle yapabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Böylece canınızı sıkan konulardan uzaklaşacaksınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>