Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması gelecek günlerde bazı kararlar aldırabilir. İlişkinize dönük beklentilerinizde tatminsizlikleriniz var.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi güç durumlara sokma niyetinde olan birileriyle mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden birtakım istekleri olabilir.

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli alanlardan korumak isteyeceksiniz. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşebilir.

Önümüzdeki günlerde kafanızı oldukça karıştıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Birisiyle ilgili olarak yakın bir arkadaşınızdan bilgi almak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:58 Güneş-Neptün görünüm etkisinde, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda hassasız. Konuşmalar, tavırlar, etrafımızda gelişen durumlara kulak kabartacağız. Bu görünüm bir sağlık problemi veya sıkıntının, hayalı kırıklığının işareti olabilir. İş ve ailevi konular üzerinde özellikle gerçekçi düşünmekte yarar vardır. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sezgiler öylesine yoğun ve algılama öylesine etkilidir ki, mantığın sesinden ziyade duygular ön plandadır. Tek başınıza kalma arzusu veya kalabalıkta bile kendinizi yalnız hissetme isteği yüksektir. İşin asıl ilginç tarafı, bu zaman dilimi içinde düşüncelerinizi toparlamak, planlamada bulunmak mümkündür. Ancak planları yürürlüğe koymak sakıncalı olabilir. Boşluk etkisi sanatla uğraşanlar açısından gayet olumludur. Gün boyu etkili olacak Güneş-Neptün zorlu görünümün etkisini hesaba katarsak, gizli bir konu üzerinde yapılacak görüşme ve yolculuklarda yaşanabilecek sorunlar konusunda dikkatli olunuz. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ideallerini gözden geçirebilir ve yeteneklerini sergileyeceğin konulara yönelik çalışmalar yapabilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal dünyanızda kendinize fazlasıyla yorgun hissedebilir ve karşınızdaki kişilerin söylediklerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Aynı zamanda alınganlığınız da hat safhada olup her söyleneni kendiniz için negatif düşünceler içine hapsedebilirsiniz. Bundan dolayı yakın çevreniz sizinle biraz mesafe koyma yoluna gidebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman beklenmeyen durumlar kendinizi şanslı hissettirebilir. Finansal konulara farklı bakıp, değerlendirme yapmanız olası. Değerlendirmelerinizde alacağınız risklere dikkat etmenizde fayda var. Bir anlık karar maddi olarak zarara girmenize neden olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani değişiklikler ve nedeni anlaşılamayan durumlar karşısında gerilim hissetmiş olabilirsiniz fakat bugün kendinizden memnun olacaksınız. Bu arada bazı isteklerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Dostlarınız ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Genel olarak ilişkilerinizi sorgulayarak istekleriniz ile ortaya çıkan durumun ne kadar farklı olduğunu düşüneceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar, görüşmeler, ziyaretler açısından hareketlilik sürse de bugün randevularınızı, planlarınızı biraz daha sıkı takip etmeniz gerekebilir. Zihinsel karmaşaya yol açan durumlar söz konusu olabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçekleştireceğiniz görüşmeler sizi yanıltabilir. Enerjiniz özellikle yakın çevre alanlarınızda düşük çalışacak. Şartların net olmaması, kafanızı ve girişimlerinizi karıştırabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Dolunay'ın ardından üzerinizde atıl bir enerji hissedebilirsiniz. Canınız hiçbir şey yapmak istemez. Miskin miskin oturmak pek size göre olmasa da bugünün temposunu yavaşlatmanızda fayda var. Aksi takdirde el attığınız konuların hepsi yarım kalıp sizi strese sokar. Hemen hayattan vazgeçmek istersiniz. Fakat böyle bir lüksünüz olmadığının da çok iyi farkındasınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 26" R
Ay
Koç
24° 58' 57" R
Merkür
Koç
20° 36' 09"
Venüs
Boğa
08° 43' 29"
Mars
Koç
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 06' 23"
Uranüs
Boğa
22° 42' 28"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 26"
Lilith
Başak
24° 01' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>