Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın harekete geçtiği bir gündesiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken gergin ve sıkıntılı bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile kaçamak buluşmaların keyfini yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızı riske atıyorsunuz. İkili ilişkilerde de fazla açık değilsiniz. Karşınızdaki sizden kesin yanıt bekliyor. Çoğu zaman tutarsız ya da yetersiz bilgiler vererekilişkilerinizde hatalı davranışlar sergiliyorsunuz.

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Kızdığınız zaman yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilolarla sorunlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir. Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 06:21 Ay-Venüs karşıt görünümü, kendinize güveniniz ve duygularınızın farkında olduğunuzun işaretidir. Durum böyle olunca, ister partnerinizle isterse başka biriyle olsun aranızdaki her türlü görüş alış verişinizde çıkarlarınızı iyi kollamanız anlamına gelir. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, ortaklık veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda yapılacak seyahat veya görüşmelerin işareti olarak önem taşıyor. Bu yolculuk eşiniz veya sevgilinizin duygulu ve tutkulu hareket edebileceğinizin de göstergesidir. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjiler yeni bir tanışmanın işaretidir. Niyeti güzel, yüreği sevgi dolu insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

7 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ortaya koyuyorsun. Başkalarına kafa yormamak için kendini işe güce verebilirsin. Mücadeleci ruhun ön plana çıkacak.

7 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden beklentiniz abartılı bir şekle dönüşmesin. Yakın akrabalarınız ile ilgili kuracağını temas sizi motive edecektir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza daha fazla birliktelik ve uyum getirebilecek olanaklar var. Ortaklaşa konularda daha açık olmaya bakmalısınız.

7 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar konusunda korkaksınız. Gereksiz yüklerden kurtulmalısınız.

7 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişime dayalı konularda ilişkileriniz ve iletişiminiz iyi olacak. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde çabuk tepki vermeye ve kendi isteklerinizi kabul ettirmeye meyilli olabilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjiler bugün de aynı etkiyle devam ediyor. Gününüzü sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma arzusuyla değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Öğleden sonra Ay'ın boşluk durumundan ötürü bir parça enerji düşüşü yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla fazla zihinsel derinliğe girmeden daha çok beden hareketleri ve spor yaparak akşamı getirmeye özen göstermelisiniz. Elinizdeki gündelik işleri tamamlamak için de fırsatınız bulunuyor. Akşam saatlerinde ortağınız veya partnerinizle sosyalleşebilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>