Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda farklı isteklerde bulunacaksınız ve bunları uygulamak için sevgilinizle bir görüşme yapacaksınız. Bu arada bazı sorunlarınızı da konuşma fırsatı bulacaksınız.

Bir yandan işinizle çok ilgileniyorsunuz bir yandan da eğitiminiz ile ilgili bir takım geleceğe yönelik planlar kuruyorsunuz. Bu konuda başarılı olacaksınız.

Aile içi ilişkilerinizde biraz daha özverili olmalısınız. Ayrıca büyüklerinize karşı biraz daha saygılı olmayı öğrenmelisiniz.

Beslenme konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek gıdalardan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde sebebini bilmediğiniz bir sıkıntı ya da üzüntü hissedebilirsiniz. Bu hisler sizi gün boyunca etkileyebilir. Yakın çevrenizde sizinle konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak isteyen insanlar olabilir. Onlara sırt çevirmemeye bakın. Bu arada akşam saatlerinde beklediğiniz bir haber size ulaşabilir.

8 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, toplumsal rolümüz neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Ay-Oğlak burcu geçişi devam ediyor. Bize yine sorumluluklarımızı hatırlatıyor.  İş aleminde veya toplumsal ilişkilerde sabır ve disiplinli olmak gerekir. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, hedefimize erişmek için duygularımızın kontrolünü yapmamız gerektiğinin de  göstergesidir. Saat 03:43 Ay-Neptün olumlu görünümü, üst boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır. Saat 11:22 Ay-Pluto kavuşumu, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak  istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 19:16  Ay-Uranüs mücadeleci görünümüyle, gün boyunca farklı bir şeyler yapmak arzumuz çok yoğun.  Denetlenmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmayız.  Saat 20:08 Ay-Satürn görünümü, parasal ve ilişki meselelerinde ciddi bir şekilde durmamız anlamına  geliyor. Psikolojik açıdan kendimizi baskı altında hissediyoruz. Sanki iki yandan sarılmış gibiyiz. Hem ayakta durmamız gerekiyor hem de birilerine uymamız bekleniyor. Biz ne istiyoruz? Saat 23:14 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  iletişimi teşvik edici, aktivitelerde bulunma yönünde destekleyici, çocuklar, eş ve dost, çevrenizdeki insanlarla irtibatta bulunmanızı sağlayıcıdır. Ancak ani çıkışlar, gereksiz konuşmalardan, dedikodulardan kaçınmak gerekir. Aşk hayatınızla ilgili sürprizler yaşanabilir. Hemen umutlanmamak, şöyle bir dibini araştırmakta yarar vardır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili öne çıkma telaşı içinde olacaksınız. Çevrenize kendinizi sevdireceksiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel becerileriniz sayesinde bir problemin çözülmesinde öncülük etmeniz söz konusu. Bu başarınız yeni sorumlulukları üstlenmenize olanak yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın aniden ortaya çıkan durumlar, kişiler veya olaylar şaşırtıcı olabilir ya da bazı planlarımızı yeniden ele almamızı ya da bazı değişiklikler yapmamızı gerektirebilir. Ortaya çıkan durumlar her ne ise, (şu an için ne demek istediğimi anlamanız zor dahi olsa!)aslında bizim için en sonunda yararlı sonuçlar ortaya çıkarabilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

8 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işiniz ve kariyerinizle ilgili konularda oldukça motive olabilirsiniz. Resmi kurumlardaki işlerinizde çevrenizi şaşırtacak bir sabır göstereceksiniz. Çalışma disiplininizle takdir toplayacaksınız. Sorumluluklarınızın üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gündesiniz. Mesleğinizde yükselme ve tanınma fırsatı yakalayabilirsiniz.

8 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Rüyalarınız gerçeğe dönüşüyor. Size fayda sağlayan dostlarınız sayesinde karşı cinsle tanışma fırsatı yakalayarak güçlü bir aşka yöneleceksiniz. PARA: Moral çöküntüsü içinde uzun süredir boğuşuyordunuz. Rahatlamanızın ilk belirtilerini bugün alabilirsiniz. Parasal açıdan şansınızın açık. SAĞLIK: Damarlarınızda çekilme hissediyor ve siyatikten şüpheleniyorsunuz. Ağrıyan yerlerinize ceviz yaprağını sulandırarak sürünüz.

8 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak .

8 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 01' 45" R
Ay
Akrep
08° 12' 43" R
Merkür
Boğa
08° 02' 48"
Venüs
Boğa
27° 14' 32"
Mars
Koç
16° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 26"
Satürn
Balık
18° 11' 01"
Uranüs
Boğa
23° 34' 50"
Neptün
Balık
29° 27' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 19"
Chiron
Koç
21° 47' 10"
Lilith
Başak
25° 42' 07"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>