Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta sonsuz bir mutluluk dönemine gireceksiniz ama mantığınızla da hareket ederseniz bu ilişkide daha huzurlu olursunuz. Sevgilinizle birlikte daha önce gitmediğiniz yerlere gidin, hoş organizasyonlar yapmayı deneyin.

İş hayatınızda yeni projelerinizi ertelemeyi düşünüyorsunuz. Ortaklıkla ilgili sorular yaşıyorsunuz. Bugün destresinizi evinize yansıtacak. Çevrenizdekilere oldukça katı ve hoş görüsüz davranacaksınız.

Parasal olarak akılcı kararlar alacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat ettiğiniz gibi ödemeleriniz konusunda da disiplinli davranacaksınız.

Sağlığınıza çok az önem veriyorsunuz. Bugün ufak bir problem yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine sevecen ve sempatik tavırlarınızla çevrenizdekilerden olumlu tepkiler alacaksınız. Kendinizi düşünmeyip zamanınızı yakınlarınız için harcayacaksınız. Yoğuntemponuza rağmen sosyal yönden aktif bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde oldukça verici ve uyumlu olduğunuz bir dönemdesiniz. Bugün arkadaşlarınızdan alacağınız hoş bir hediye sizi çok mutlu edecek. Bu beklemediğiniz hediye sizi gün boyu hem şaşırtacak hem de mutlu edecek.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal ortamların, yeniliklerin ve bizi heyecanlandıran gelişmelerin işaretçisidir. Karşı cins üzerinde de etkiliyiz. Bu saat itibariyle bulunduğumuz ortamda hem nazik yaklaşımımız hem farklı duruşumuzla ilgi uyandırırız. Fikirlerimiz beğenilir. Pozitif ve gayet özgür hareket edebiliriz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-Kova burcunda boşlukta ilerleyecek. Kafanızın içindeki planları veya yarım kalan çalışmalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi boşluk zamanlarında herhangi bir start vermiyoruz, rutin akışa ayak uyduruyoruz. Hayati bir karar almamak lazım. Arkadaşlarınızla, yakın tanıdıklarınızla bir araya gelerek sohbet edebilirsiniz. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğun ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsin. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerini olumlu etkileyebilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün genelinde yeni aşklar ve sürpriz tanışmalar söz konusu olabilir. Eski ilişkilerinize dair gizli kalmış bazı konuları öğrenebilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için organize olmanız gerekebilir. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz tamamlanabilir. Duygusal konularda kendinizi zorlayabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Bu konularda araştırma yapabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok aceleci ve huzursuz tavırlarınız insanları şaşırtabilir. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinize çekidüzen vermeyi denemelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızdan hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. İşbirliğine yatkın davranışlarınız olmasına rağmen sevdiğiniz insanla bugün aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm enerjinizi toplasanız da yaptığınız hiçbir şeyden tam randıman alamazsınız. Zira ikilemlerin fazla olduğu bir gün olacak. Ayrıca öğle saatlerinde Ay’ın boşlukta kalması yeniliklere başlamanın uygun olmadığına işaret ediyor. Tam bir pazar gününün ruhuyla kendinizi dinlenmeye adayın. Böylece parlak fikirlerinizi zihninizde rahatça olgunlaştırabilirsiniz. Dostlarla anıları yad etmek için kaçırılmaz bir hafta sonu!

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak .

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 20" R
Ay
Balık
19° 40' 08"
Merkür
Koç
18° 52' 26"
Venüs
Boğa
05° 45' 25"
Mars
Koç
02° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 37"
Satürn
Balık
16° 54' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 07"
Neptün
Balık
29° 01' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 29"
Lilith
Başak
23° 45' 58"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>