Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zararsız takıntılarınıza karşın yine de her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size her anlamda uygun biriyle berabersiniz. İlişkinizi daha bir esneklikle değerlendirebilirsiniz.

Üzerinize aşırı yük alıyorsunuz. Dayanışma anlayışınızda biraz aşırılıklar var. Kendinizi abartılı bir şekilde ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız.

Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli, ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz. Para meselelerinde, her anlamda güven verici biri olarak tanınıyorsunuz.

Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içinizde taşıdığınız çelişkilerin çok yönlü nedenleri olabilir. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 01:59 Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, isteklerinizi elde etmek için, girişim gücü ve cesaret ön plandadır. İnsan ister istemez özgür olmak, gelişmek büyümek ve kendini aşmak ister. Dünyanın sınırları, hayatın zorlukları ve zamanın baskınlığı rahatsız edicidir. Bütün bunlardan kurtulmak kimileri için kolay olabilir. Kişinin kimseye verilecek hesabı yoksa, zamanı ve durumu müsaitse bir de şansı yaver giderse amacına ulaşabilir. Bu geçiş, uzaklardaki sevdiklerimizin maddi-manevi anlamda güven içinde olup olmadıklarını düşünmemizi sağlıyor. Ayrıca inandığımız, savunduğumuz fikirlerin bize kazandırdığı güzelliklerin farkına varmamızı sağlıyor. Dünyayı barış-sevgi duygularla kucaklama arzumuzu çoğaltıyor. Saat 06:35 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, adil düşünmemiz, tarafsız hareket etmemiz, kendimiz kadar bir başkasının da önemli olduğunu kabullenmemizi gerektiren durumlar yaşatabilir. Ilımlı konuşmakta, dengeyi muhafaza etmenin faydası büyüktür. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünarkadaşlarınla iletişimde zorluklar yaşayabilirsin. Savaşçı ruhundan ve liderlik içgüdünden sıyrılman mümkün değil.

8 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla ve çalışma ortamınızda dostlarınızla denge kurmak isteyeceksiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İki konu arasında kalabilirsiniz. Duygusal olarak keyifli süreçler yaşanabilir. Zihinsel olarak kendinizi daha güçlü ve yeterli hissedebilirsiniz. İşleri düzene koymak için daha fazla şey öğrenmeniz gerekebilir. Eksiklerinizi tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir.

8 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları özenle seçiyor ve yeni dostluklar kurmak istiyorsunuz. İş yaşamınızdaki başarınız bu durumdan kaynaklanıyor. Gelirinizde de artışlar olacak.

8 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konular bugün dikkat çekici olabilir. Seyahat ve geziler gündeminize gelebilir. Paylaşımlara açık bir gün, fikirlerinizi, görüşlerinizi herkese yayabilirsiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızda özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler, gün içinde sizi hareketlendirebilir. Biraz hafiflemelisiniz.

8 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça dinamik bir güne merhaba diyorsunuz. Uzun yolculuklara çıkmak ya da yurt dışından gelen haberlerle ilgilenmek epey vaktinizi alır. Ruhunuz özgür ve mutluluk veren değerlere eğilimli olursunuz. Öğrenmek, yeni konular keşfetmek, hayat felsefenizi bilgelikle sorgularsınız.

8 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

8 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>