Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda oldukça aktif olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı oldukça açık sözlü olacaksınız ve davranışlarınızda spontanlık hakim olacaktır. Ancak bazı küçük gerilimler ve yanlış anlaşılmalar yaşama ihtimaliniz de olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve amaçlarınıza ulaşmak için ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek ve yeni fikirler geliştirmek sizin için zor olmayacaktır. Yapacağınız girişimlerde sabırsız davranma eğiliminiz bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir. İnandığınız konularda sabit fikirli davranacaksınız ve sizi yolunuzdan döndürmek kolay olmayacaktır.

Maddi konularda rahat hareket edecğeiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceksiniz. Beklenmedik bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu anlamda dikkatli olmalısınız.

Bugün sizi aşırı yoracak aktivitelerden ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine kadar elinizdeki işleri toparlamaya gayret edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, parasal-cinsel-hukuki konularda başkalarıylaveya özel anlamda bütünleşme arzumuzu vurguluyor. Çıkarlarımızın farkında oluruz. Amaç güç elde etmektir. Araştırırız, peşini bırakmayız. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 16:53 itibariyle özgürce hareket etmemizi sağlayacak Ay-Yay burcu seyri başlıyor. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için etkili olacak. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sosyal faaliyetleriniz hızlanıyor. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla yaptığınız programlar o kadar fazla olacak ki, siz tercih yapmak zorunda kalacaksınız. Bütün bunlar sizi keyiflendirecek.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlar ve alacaklar konusunda daha temkinli hareket etmeli, bu aralar gereksiz yaptığınız harcamaları kısmalı ve bütçenizi eski haline döndürmek için gayret sarf etmelisiniz. Şimdiye kadar bazı konularda dengeyi çok güzel idare edebilmişken birden sınırların dışına çıkmanız, bazı konularda daha fazla fedakarlık yapmanızı da gerektirebilir. Bununla birlikte bugün eğlenceli ve keyifli saatler geçirebilir, sosyal çevrenizden güzel davetler alabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra yolculuklar planlamanız mümkün. Duygusal olarak daha güçlü olacağınız durumların üstesinden geleceksiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili size zararı dokunan kişi ya da kişilere karşı büyük bir zafer kazanabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir dönem sizleri karşılıyor istikrarlı bir başarı söz konusu. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise kaygılarınızı bir tarafa bırakmalısınız artık. Seviyor ve seviliyorsunuz güvenin ve aşka teslim olun. Hiç kimse seven iki insanın bir biri için atan yüreğininin kutsallığının karşısında duramaz zarar veremez. Sevginin gücünü fark edin ve ilerleyin….

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortak parasal konularda şanslısınız. Öğleden sonra kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz. Değişimleri kolay karşılayacak ve farklı yönlerinizi öne çıkaracaksınız.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sıra dışı ilişkilerden aniden fayda görmenize ve gelecek planlarınıza ışık tutacak kararlar almanıza yardım eder. Daha önce denemediğiniz konuları keşfe dalmak hoşunuza gider. Etnik gruplar, dernek ve sosyal faaliyetlerde öne çıkan projeler yürütürsünüz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ile ilgili sizi zorlayabilecek konular bu hafta da devam edecek gibi duruyor, aslına bakarsanız bir süre daha bu konular sizi zorlayabilir. Aslında Satürn sizi bu konuda zorlarken sadece sizi daha mutlu olacağınız bir hayata yönlendirebilmek için bu zorlukları hayatınıza katıyor. Tırtıl da Kelebek olmadan önce biraz zorluk yaşıyor sonuçta...

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 54" R
Ay
Koç
27° 07' 31" R
Merkür
Koç
20° 43' 06"
Venüs
Boğa
08° 54' 16"
Mars
Koç
04° 39' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 37"
Satürn
Balık
17° 07' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 58"
Neptün
Balık
29° 05' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 54"
Lilith
Başak
24° 02' 58"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>