Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Rahatsızlıklarınızın bir tür kıskançlık olduğunu kabullenebilirseniz, onun bugünlerde tümüyle size yönelmesini sağlayabilirsiniz.

İşyerinizdeki gelişmeler sizi yönlendirecek. Son günlerin yarattığı belirsizlik, size çok değişik kararlar aldırabilir. Önümüzdeki günlerde ilginiz dışında bir alana yönelmeniz çok olası.

Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak. Zor günler için ayırdığınız birikimi değerlendirmeniz yönündeki öneriler zarar getirebilir.

Genel değerlendirmelerinize duyulan güveni, özel konulardaki bazı yorumlarınızla azaltabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylardan veya kişilerden fazlasıyla etkilenmeye açık bir gündesiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı hassas ve ani tepkiler verecekseniz. Gün içinde mizacınızda ve davranışlarınızda değişimler tutarsızlıklar olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bugün düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklayın ve çevrenizdeki insanlara güvenmek konusunda her zamankinden daha dikkatli davranın.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlığı, isteklerimizi elde etmek arzumuzun yükselişi ancak bunu yapabilmek için stratejimizi gayet iyi belirlememiz gerektiğinin simgesidir. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermek gerekiyor. Problemli bir beraberlikte, siz kendi isteklerinizi elde etmekten yana bir tavır içinde olsanız da, karşı tarafın bakış açısını mutlaka göz önüne almalısınız. Tek başınıza hareket etmek özellikle ikili ilişkilerde pek kolay olmayabilir. Ancak bu demek değildir ki, size uymayan bir durumu kabul edeceksiniz. Eğer böyle bir durum içindeyseniz, bu ilişki sizin için katlanılmaz ve  artık yola devam etmek zor ise, tabii ki oturup konuşmalı, görüşlerinizi bildirmelisiniz. Ancak bunu kaba bir şekilde yapmak, illaki ben haklıyım şeklinde bir tavır sergilemek yanlış olur. Sonuçta karşı taraf ile bir bağınız vardır. İlişkisi henüz başlayanlar ise, hem açık bir dürüstlükle kendinizi ifade etmeli hem de partnerinizi iyi tanımaya gayret göstermelisiniz. En azından Temmuz sonuna kadar bunu yapmakta yarar var. Saat 14:50 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, sizi yukarıdaki konularda, aşk hayatınızla ilgili meselelerde ve hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde destekleyecek ve yeni bir bakış açsıyla durumları ele almanızda yardımcı olacaktır. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşabilir. Duygusallıkla yaklaştığınız konulara fazla misyon yüklüyorsunuz. Genital organlarla ilgili sorunlarınız olabilir.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli planlarınızı tamamladıysanız önümüzdeki haftalar gerçekleştirmek için fırsat sunacak. Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanız ve karşı karşıya kalabileceğiniz her durumu soğukkanlılıkla karşılamanız gereken günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konuların alıştığımız şekilde ilerlemesi konusunda ısrarcı olabilir, farklı kişileri ormanı yakmakla suçlayabiliriz. Biraz daha açık fikirli olmamız ve belli iş, anlaşma, ilişki, plan ya da projelerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyleyen kişilere anlayışla davranmamız tartışmaları engelleyebilir. Artı, belki gerçekten de işleri halletmenin daha verimli ve pratik yolları vardır, ama biz zaman bulup inceleme fırsatı bulamamışızdır. Kim bilir? En iyisi esnek olmalı.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinize diyecek yok. Yaratıcı enerjiniz yükseliyor. Yepyeni fikirler birbirini izleyecek. Çalışma ortamınızda hayranlık uyandıracaksınız. Hatta bir ödül bile söz konusu olabilir. Eğlence konusunda da aynı hareketlilik yaşanacağa benziyor. Size çok iyi gelecek keyifli ortamlara gireceksiniz. Yalnız harcamalarınıza dikkat edin.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZİN güçlü olduğu bugün içinde bir çok olaya farklı bir bakış açısı getireceksiniz. Araştırmacı yönünüz de güçlü.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 49" R
Ay
Başak
00° 38' 32"
Merkür
Boğa
00° 17' 56"
Venüs
Boğa
20° 16' 54"
Mars
Koç
11° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 20"
Satürn
Balık
17° 48' 48"
Uranüs
Boğa
23° 15' 10"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 15"
Lilith
Başak
25° 04' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>