Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi oluruna bırakmakta bazen yarar var. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak dostluğu da tüketebilir.

Siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlı kişiliğiniz pek mutlu görünmüyor.

Parayla cezalandırma sizin yönteminiz değil. Bu konularda vefasızlık örneği vermiş birtakım dostlara bile krediniz açık duruyor. Yine de bu, insana uygun, paraya ise ters düşen bir tarz gibi görünüyor.

Duygularınızı birazda mantıkla harmanlamanız, çevrenizdeki fenalıklardan sizi koruyabilir. Duygusal kişiliğiniz fazla üzülmenize neden oluyor .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar yaşayacaksınız. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlar karşısındaki kanıksamış tavrınız, size zararlı bir rahatlık veriyor, dikkat edin.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:53 Ay-Satürn kavuşum etkisinde sıcakkanlı olmayız. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Ya bir şeylerle meşgul olursunuz veya mecbur olduğunuz işlere ağırlık verirsiniz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, yeni tanışmalar için olumlu ve aktif bir enerjidir. Yazışarak, bir araya gelerek güzel bir zaman geçirebiliriz. Mars, iki yılın ardından burcunuzda ilerliyor. Bu zaten özgürce hareket etmek, hedef belirlemek, gayemize erişmek için uygun bir zaman. Merkürle yaptığı bu olumlu görünüm sizlere yeni fırsatlar getirir. İşleriniz yoluna girer. Tatile çıkmak, yeni yerler görmek, keşfetmek, bilgilenmek için uygundur. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, ihtiyacı olanlara yardım etmek, beslemek ve korumak yönünde olumlu bir enerjidir. Maddi-manevi anlamda insanlara yoldaşlık ederiz, destekleriz. Bu bize, ayrı bir ruh huzuru verir. Sağlıklı, verimli yaşamak, ailemizi, ülkemizi önemsemek, iyileştirmek gibi duygular bu görünüm sayesinde yücelir. Sıkıntılarımızı geride bırakmamızı sağlayacak fırsatlar karşımıza çıkabilir. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü,ve özel hayatınızla ilgili sıkıntıların biteceğine dair bir umuttur. Ayrıca, bir proje hazırlığının göstergesidir. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, çalışma hayatı ve genel olarak sorumluluklar gönlümüzü yorabilir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde tanışacağın kişinin etkisinde kalabilirsin. Öyle ki bu etki; ilk görüşte aşk olmaz fikrini yerle bir edebilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamda yürütmüş olduğunuz yapıcı ilişkiler bugün itibariyle yerini kızgınlık ve öfkeye bırakabilir bir anlık olay karşısında arkadaşlıklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Fakat yine de öfke ile kalkan zararla oturur sözünden yola çıkarak bir anlık gurur ile dostluklarınıza son vermemeli sonrasında yaşayacağız pişmanlıklar için kendinizi frenlemelisiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda gelirinizi arttırmak için planlamalar yapabilirsiniz. Mevcut yeteneklerinizi kullanmanız sizi zorlamayacaktır. Nereden başlayacağınıza karar verdiğinizde olaylar sizin istediğiniz yönde gelişebilir. Ortaklık konularında sosyal statünüzün önem kazanması olasıdır. Kendinizi ve bütçenizi geliştirmek adına sorumluluk alabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir zamanı iyi kullanmayı öğrenmelive eğitiminiz dışında ailenize de gereken zamanı ayırabilmelisiniz. Bu konularda duyarlı davranmalı sevgi ve ilginiz yakınlarınıza hissettirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise fiziksel çekiciliğiniz eş ya da sevgilinizin tüm ilgisinin sizin üzerinize yönelmesini sağlayacak ilişkinizin kaybettiğinizi düşündüğünüz enerjisini fazlası ile yükseltecektir. Bekar ve beraberliği olmayan Kova'lar bu dönemde göreceğiniz ilgi gelip geçici beraberliklere yöneliminizi arttırabilir dikkatli olun seçimleriniz kaderiniz olur olumlu ya da olumsuz…

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız insanlardanhayatınız adına destek göreceksiniz. Önemli birseyahati gündeme gelebilir. Özel hayatınızın dinamikleri sizi çabuk harekete geçirebilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim bugün size seyahat planları yaptırır. Kariyerinizde destek aldığınız yöneticiler sayesinde başarılarınızın keyfini kucaklayabilirsiniz. Terfi etmek, prim almak ya da daha iyi şartlarda birdeğişikliği gündeme gelebilir. Dargın olduğunuz kişilerle barışma zamanı. Konuyu uzatmaya gerek yok.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 15" R
Ay
Başak
02° 47' 40"
Merkür
Boğa
00° 31' 32"
Venüs
Boğa
20° 30' 14"
Mars
Koç
11° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 53"
Satürn
Balık
17° 49' 32"
Uranüs
Boğa
23° 15' 48"
Neptün
Balık
29° 20' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 48"
Lilith
Başak
25° 05' 40"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>