Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki bazı memnuniyetsizlikleri tasfiye yoluna gideceğiniz bir dönem. Sizi bu davranışa zorlayan tutumların etkisinde kalacaksınız. Bugünlerde belli konularda birtakım kazançlar elde edebileceğiniz topuluklarda bulunabilirsiniz. Böyle belirtiler taşıyan davetleri, bu olasılığı göz önüne alarak değerlendirmeniz yerinde olacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, gün boyu Ay-Balık burcunda seyrini sürdürecek ve saat 13:27 de Neptünle kavuşum yapacak. Bu görünüm, her konuda akışa göre ilerlemenin göstergesi. Maddi konular yine önemini koruyor. Kolaylıklar olsun, fırsatlar karşımıza çıksın ve rahatlayalım istiyoruz. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, arzu ettiğimiz bir yaşama kavuşma arzumuz yükselir. Hak ettiğimizi alalım, mali yönde rahatlayalım isteriz. Her sabah güne uyanırken, huzur ve sağlıklı yaşamın ne büyük zenginlik olduğunu düşünürüz. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümünde, ilişkinizle ilgili konularda gerçekçi düşününüz. Çelişkili ifadelerden sakınınız. Bir şey yanlış gidiyorsa bunun üstünü örtmek yerine sorunları bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesi yararlı olur. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünüm maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor. Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor. Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kendini tembel hissetsen de öğleden sonra hareketleneceksin. Yetiştirmen gereken işler vaktini alabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi farklılığınızı ve özgünlüğünüzü daha iyi hissedeceğiniz olaylarla ya da kişilerle karşılaşabilirsiniz. Daha nesnel ve mantıklı yaklaşımlar size kalıcı başarılar getirebilir. Elde etmek istediğiniz şeylere karşı güçlü ve azimli duruşunuz özellikle aile bireyleri tarafından takdirle karşılanıyor olacaktır.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşmanız yararınıza olacaktır. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Sabah saatlerinde kendini tembel hissetsen de öğleden sonra hareketleneceksin. Özellikle özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, yetiştirmen gereken işler epey vaktini alabilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, ruh halline ve duygu durumuna iyi gelecek bir maceraya atılabilirsin. Bugün sanatsal faaliyetleri ailenle birlikte gerçekleştirebilirsin. Yolunda gitmeyen gelişmeleri onarmak için bugün fırsatların var. Kendine sabır dileyip, yoluna devam etmek bugün en mantıklısı.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı cömert olabilirsiniz. Özellikle parasal olarak onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yardımı yaparken veya harcamalarda bulunurken hayalperest olmayın.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kontrolsüz para harcamaya dikkat edin. Özellikle ayakkabı alışverişinde abartıya kaçabilirsiniz.Alma verme dengesinde sınırınızı çizin. Sonradan bu dengeyi kurmakta zorlanırsınız. Yardım kuruluşlarına bağışta bulunabilirsiniz. Sevdiğinizle beraber romantik bir ortamda hayatı paylaşmak da lazım.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 52" R
Ay
Balık
08° 07' 50"
Merkür
Koç
18° 22' 52"
Venüs
Boğa
04° 46' 23"
Mars
Koç
02° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 23"
Satürn
Balık
16° 50' 25"
Uranüs
Boğa
22° 31' 22"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 49"
Lilith
Başak
23° 40' 39"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>