Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda iki kişi arasında kalmış durumdasınız. Hoşlandığınız ve sizinle ilgilenen iki kişi var. Hangisi ile birlikte olacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz. Bugün bu durumun sıkıntısını yaşayacaksınız.

İş hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz. Bazıteklifleri alabilir, işinizi geliştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün yurt dışı bağlantılarınız sayesinde karlı biranlaşması yapabilirsiniz.

Beklemediğiniz bazı harcamalar sizi mali açıdan zor durumda bırakabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmalı ve kendinize parasal kaynak ayırmalısınız. Bugün yatırımlarınız konusunda bazı olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle yediğiniz yiyeceklere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Önümüzdeki günlerde yapmanız gereken işler ya da gireceğiniz abzı ortamlar sizi sıkıntıya sokuyor. Kafanızda bazı planlar var ve bu planları gerçekleştirmek için uygun zamanı bekliyorsunuz. Üzerinizdeki sıkıntıyı arkadaş toplantılarında da gösteriyorsunuz. Arkadaş toplantılarından genellikle canınız sıkılmış olarak ayrılıyorsunuz. Oysa yakın çevrenizde cana yakın ve enerji dolusunuz. Kendinizi bu konuda aşmaya çalışmalısınız

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle cumartesi gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerjiyi sizler açısından da gayet olumlu bulduğumu söylemek isterim. Hem ilişkinizi yeniden gözden geçirme hem de yeniliklere hevesli bir şekilde katılmanızda size destek oluyor. Bazılarınız için evlilik kararı anlamına gelirken, kimileri için arzu ettiği özgürlüğü hediye ediyor. Eğer sevgi birliği varsa, bu enerjinin yardımıyla sorunlarınızı gayet kolaylıkla çözebilirsiniz. Bir umut, bir canlanma, işbirliğinde bulunma, paylaşımcı olma açısından da yararlı görüyorum. Partnerimizin kendine olan güveni, bize destek oluşu da ayrı bir güzellik. Bu enerji, yeni bir ilişkinin başlamasını da sağlayabilir. Bu umudun gönlümüzde çiçek gibi açmasına vesile olabilir. Olumlu düşüneceğiz, kendimize daha fazla güveneceğiz ve karşımıza çıkan güzel fırsatları da artı ve eksileriyle ele alabileceğiz. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun zaman içinde, özellikle ilişkinizle alakalı konularda çok daha dikkatli hareket etmek, her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmek gerekebilir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Saat 12:10 itibariyle gerçekleşen Venüs-Uranüs karşıtlığına yabancı değiliz. 2011 yılında Koç burcunda seyrini sürdüren Uranüs, her yıl Terazi burcunda geçiş yapan Venüs ile bu görünümü yapıyor. Bu karşıtlık çevre değişimi,  farklı bir yere yerleşme, eğitim hayatımızla ilgili konularda yenilikte bulunma arzumuzu işaret ediyor.  Ancak burada dikkat edeceğimiz husus, ne yapmak istediğimizi bilmek. Çünkü bunu bilmiyorsak, karşımıza çıkan fırsatları yanlış yönde değerlendirebiliriz. Fikirlerimizi ve isteklerimizi  kabul ettirme arzumuz bir hayli yükselecektir. Ancak gerekiyorsa,birliğinde bulunmayı da bileceğiz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir teklif, değişim, ilişki veya bir yenilik söz konusu olabilir. Böyle durumlarda artı ve eksi yöndeki olasılıkları gözden geçirmeliyiz. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, amacınıza uygun kişilerle bir araya gelmenizi ve ortaklıklarınızı yeniden düzenlemenizi sağlayıcıdır. Bundan böyle artık, sağlam kişilerle, işbirliğinde bulunduğunuzda sizi yanıltmayacak insanlarla bağlantı kurmanız yararlıdır. Bir de finansal konularda daha dikkatli ve ilerisi  adına düşünerek yatırımlarda bulunmak faydalıdır. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniteklifleri onları bekliyor. İmza atarken dikkatli olmaları gerekiyor. Yaşam alanları daralabilir ve eksilme riski yaşayabilirler. Eşindurumları ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili yüzleşmeler ortaya çıkabilir. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı durumlarda beklenmedik hareketlerde bulunmak oyun kazanılmasında çok daha etkili olurken, bugünlerde sonuç almak istenilen konularda daha bilindik yoldan ilerlemek ya da olan biten karşısında duygularını saklamak veya şikayet etmemek daha doğru olaTüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN her konuda işin kolayına kaçabilirsiniz. İsteksiz davranışlarda, istemediğiniz ortamlarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>