Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmamalısınız. Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ziyaretlerinde bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız, hırslarınızı azaltmanız yararlı olacak. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, her an yeni arayışlar içindesiniz. Şu sıralar herhangi bir hamle sizi riske sokabilir.

Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir olmanız olumlu bir gelişme. Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için, mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz.

İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek, bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Cuma gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji, bizim güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanımızda durarak bize destek verecek insanlara olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, özel ilişkilerde partnerimizin samimiyetini, iyi niyetini, cömertliğini, bize olan niyetini açık ve gayet net şekilde bilmek ve aynı şekilde ifade etmek arzumuzun göstergesidir. İçimizdeki hevesimizi söndürmesin, inancımızı azaltmasın ve ilişkimiz büyüsün, gelişsin isteriz. Biz güven duymaktan yanayız. Karşımıza zorluklar çıksa da, biz bunları olumlu hislerle bize yaklaşan biriyle aşacağımızı biliriz. Bugün arkadaşlarımızla, gruplarla, yazışarak, söyleşerek, aktivitelere katılabiliriz. Önceden planlanan bir etkinliğe katılabiliriz. Boşluk etkisi başlayana kadar önemli işlerimizi, görüşmelerimizi de bitirebiliriz. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir. Ay-Başak burcu seyri Saat 17:18 itibariyle başladığında, mali konular üzerinde dikkatlice duracağız. İlişkilerimizde mantığımız ön planda olacak. Soru işareti uyandıran hiç bir şeyden hoşlanmayacağız. Bazen endişeli olabiliriz. Ancak çözümcü bir bakış açısıyla hareket etmemizde yarar var. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygu dünyamızda esen fırtınaları ancak ve ancak gerçekçi düşünmenin dindireceğini gösteriyor. Evet problemler var. Tatmin değilsiniz. Kafanızda soru işaretleri mevcut. Ancak hayat devam ediyor ve önümüze bakma zamanıdır. Yoksa kısır bir döngü içinde dolanıp dururuz. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı, her şeyi çok fazla abartmanızdan ileri geliyor. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak bu sizin elinizde. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız. Beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, tümüyle işinize veyahayatınızı ilgilendiren konulara konsantre olmanız gerekiyor(ihmal veya dikkatsizlik sorun yaratabilir). Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size birveyabirliği teklifiyle gelebilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınız ve üstlerinize karşı sorumluluklar bugün önem kazanacak. Bu sorumlulukları yerine getirmek ileride çok büyük avantajlar sağlayabilir size.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, etkiligörüşmeleri gerçekleştirebilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarınızdan destek görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda başarıyı vurgulayan bugün, özel yaşamınızda etkili iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 30" R
Ay
Başak
28° 49' 55"
Merkür
Boğa
03° 24' 02"
Venüs
Boğa
23° 12' 42"
Mars
Koç
13° 33' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 58' 28"
Uranüs
Boğa
23° 23' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 19"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>