Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Bir alım satım işiniz olabilir.

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda arkadaş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni gün, kararlılık etkisi veren Boğa burcunun güçlü ışığı altında başlıyor. Bu ışık öncelikle ailemiz başta olmak üzerehayatımızla ilgili meseleler üzerinde de sağlam ve istikrarlı şekilde ilerlememiz adına bize güç katıyor. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, evimizde huzur, ilişkimizde aşkla buluşma arzumuzu vurguluyor. Sevilmek, kıymetli bulunmak, zorlanmamak istiyoruz. Saat 06:39 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı yaşamını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan bireyin, tarafsız ve adil düşündüğünü, farklı görüşlere saygı duyduğunu, demokratik ve insan haklarına önem verdiğini, dış dünyaya açılmak istediğini gösteriyor. Kişi büyümesi gerektiğinin  gayet iyi bilincinde. Ancak yaşadığınız ülke, bazı kişiler, tuhaflıklar yüzünden ilerleyemiyorsunuz.  Anlatmaya, ortaya koymaya çalıştıklarınızı anlayabilecek çok az sayıda insan oluşu sizi sinirlendiriyor.  İşte bugünkü karşıtlık bu anlamda yaşanması muhtemel bir gerilimin işareti.  O nedenle  bugün çevremizle olan iletişimimize dikkat edelim. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında bir yandan huzur bulmak, tatmin olmak isteğimizi işaret eder. Diğer yandanhayatında ve toplumda yükselme, başarılı olma arzumuzu belirler. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun zaman içinde, özellikle ilişkinizle alakalı konularda çok daha dikkatli hareket etmek, her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmek gerekebilir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışma içinde olacağınız kişilerin beklentilerine cevap vermeden önce düşünmelisiniz. Risklerden hoşlanmadığınız için, daha sonra çıkabilecek aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Bugün çevresel koşullarınız yeniden irdelemelisiniz. Yenilikler ve değişimler için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak. Hobilerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir. Dolayısıyla, kulaklarınızı açmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇMİŞTE kalan haksızlığa uğradığınız bir konuda ilahi adalet tecelli edecek ve yüzünüz gülecek. Su tüketiminizi arttırın, size iyi gelecek.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>