Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni. Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz.

Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir. Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor.

Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir. Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 12:28 Ay-Venüs zorlu görünümünde, ilişkinizle ilgili konularda gerçekçi düşününüz. Çelişkili ifadelerden sakınınız. Bir şey yanlış gidiyorsa bunun üstünü örtmek yerine sorunları bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesi yararlı olur. Saat 21:27 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Bugünümüz dünden güzel, yarınımız her dem güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için ayrıca özel olabilir. Eğer özen göstermen gereken bir yere davetliysen, aceleci davranmamanda fayda var.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şüphelerinizin de doğru çıkmasıyla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde aşırı kontrol mekanizmasını bugün frenleyin.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kontrol dışı değişiklikler olabilir. İşlerinizi tamamlamak için yardım alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretinizi toplayacağınız bir gündesiniz. Riskli işler sizi biraz zorlayabilir. Programınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda duygusal tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda ve günlük düzeninizde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kontrolsüz para harcamaya dikkat edin. Özellikle ayakkabı alışverişinde abartıya kaçabilirsiniz. Alma verme dengesinde sınırınızı çizin. Sonradan bu dengeyi kurmakta zorlanırsınız. Sevdiğinizle beraber romantik bir ortamda hayatı paylaşmak da lazım…

13 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>