Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Son zamanlarda takıldığınız konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazen anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Değişik konulardaki düşünceleriniz, beklediğiniz ilgiyi görmeyebilir, sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, arzu ettiğiniz yeniliklerin işaretçisidir. Bu yeni bir çevre, yeni bir ilişki, evlilik olabileceği gibi birveya girişimin de göstergesidir. Özgürce seçimler yaparsınız. Bilgi ve tecrübenizi geliştirirsiniz. Eğitim veyahayatınızla ilgili çevre değişimde bulunursunuz. Yakınlarınızdan destek görürsünüz. Sevecen ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacak kişiler hayatınıza dahil olur. Olumlu birortaklığında bulunabilirsiniz. Etrafınız size destek olur. Yaratıcı becerilerinizi bir alanda değerlendirme fırsatlarıyla karşılaşırsınız. Başkalarına göre, kendinize göre hareket edebilirsiniz. Kalbinizin sesi size doğruyu söyler. İnandığınız her şeye sahip çıkarsınız. Farkınız anlaşılır ve değer görürsünüz. Sıradan ilişkilerle zaman kaybetmezsiniz. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, sizlerin bu saat sonrası moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. Saat 06:29 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, izlediğiniz veya düşündüğünüz her şeyi bir daha gözden geçirmenizi sağlıyor. Merkür-İkizler burcunda son derece güçlüdür. Akıl yoluyla senteze ulaşmada, hayatı doğal akışında değerlendirmenizde emrinize amadedir. Neptün ise, maddi ve manevi yönde sizi huzurlandırıcı bir etkidir. Demek oluyor ki, hayatı kendi haline bırakarak, lezzetine varmakta yarar var. Yaşam tek düze değil. Sürekli farklı insanlarla, olaylarla karşılaşıyoruz. Ancak kendinden emin insan, panik olmuyor. Duruma uygun çözümler yaratabiliyor. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü sizler için gayet olumlu bir enerjidir. Güzellikleri hem kalben hem zihnen hissedişinizde ışığınız olur. İsteklerinizi elde edebilecek, ifade edebilecek gücünüz yükselir. Yeni bir tanışma, sevdiklerinizle beraber olma, dostluklar kurabilmede etkin güce sahipsiniz. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende mantıklı ve sağduyulu davranmaya özen gösteriyorsun. Fikirlerin sayesinde söz sahibi olacaksın.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar size iyi gelebilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aklınızda olan konuları hayatınıza katabileceğiniz bir gündesiniz. Kardeşlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizi bir düzene sokmanız gerek. Zira arkadaşlarınız, aileniz ve partnerinizle eşit ilgilenemiyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartları birkaç kez gözden geçirin.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün adeta bir yıldız gibi parlarsınız. Farklı fikirleriniz geniş kitleler tarafından cazip bulunabilir. Ayrıca seyahatler ve uluslararası organizasyonlarda tanışacağınız biri dikkatinizi çekebilir. Bu yoğun tempo sizi evinizdeki keyifli ortamdan uzaklaştırmasın.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>