Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissediyor. Bu duyguyu yaşamasına neden siz değilsiniz ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. Bugün bu konuda sizinle dertleşmek isteyebilir.

Bugün en çok zamansızlıktan yakınacaksınız. Aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız.

Gecikmiş olan bir ödemenizi bugün ödeyebileceksiniz. Para durumunuzdaki düzelme moralinizi de düzeltiyor. Aklınızdan geçirdiğiniz pek çok satın almak istediğiniz şey var. Onların da sırası gelecek.

Sizden anlayış bekleyenlerin bunu açıkça söylemesi gerekmeyebilir. Çevrenizde bunu açıkça ifade etmeden sizden anlayış bekleyenler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarından itibaren, ilişkilerinizde karşınızdaki kişileri daha net şekilde değerlendirebilir, hatalarını, eksiklerini veya sizden farklı olan şeyleri görmezden gelmekte zorlanabilirsiniz. Daha iyi düşünebilmek veya çalışabilmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz.

15 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 02:21 itibariyle etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyoruz. Kendinizi her anlamda garanti altına almaktan yana olduğunuz bugün, hiç kimsenin etkisi altında kalmak istemezsiniz. Benim size tavsiyem, hangi konuda olursa olsun bugün karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Saat 04:50 Ay-Mars görünümü, bir takım meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünebilirsiniz. Ancak, önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmak da o denli yanlıştır. Saat 15:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Saat 16:32 Ay-Venüs görünümü her şeyi kontrol edemeyeceğimizi bilerek ruhsal anlamda kendimizi rahatlatmakta yarar var. Diyeceksiniz ki, bu beni rahatlatmaz. Peki, o zaman saatlerce düşünüp kendimizi mi yoralım. Tam tersine, dış dünya ile barışık olalım ve karamsar düşünmeyelim. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi veya ticari başlıklı konularda doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olmayabilir. Ancak, bilmelisiniz ki her şey yolunda gidiyor. Bu anlamda, kafanızı netleştirmenize yardımcı olabilecek kişiler varsa, soru sormak için güzel zamanlar. Tüm burçlar için gün geneli: Sabaha karşı meydana gelen Ay'ın son açısı sabah saatlerinde, aşırı harcamalardan, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlerden veya fazla kibirli çıkışlar yapmaktan kaçınmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ardından gelen süreçte ise, kararsızlık, ne yapacağını bilememe durumu, ya da belirsizlik gibi durumlar söz konusu olabilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gereksiz yere zorlamamalısınız. Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına karşı devamlı açık ve dürüst olun. Bu arada dostluklarınız uzun soluklu olacak. Ama rüzgar sizden yana olmayabilir siz yine de dikkatli olun

15 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. Yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olduğunu görebilirsiniz. Yakın ve uzak çevrenizde olup biteni daha net görebileceksiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür Yay Burcu'na geçiş yapıyor. Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise sosyal gruplarda flörtleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek vehayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için 10 Aralık'a kadar. Venüs /Pluto sert etkileşimi ile de; özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlik, tartışmalar söz konusu olabilir, seyahat isteğiniz artacaktır.

15 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

15 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>