Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size sürekli emir verir gibi konuşması sizi çok rahatsız ediyor ve ilişkiyi bitirmek aklınızdan geçmiyor değil. Sevgilinizle konuşun ve bu durumu bir çözüm bulun yoksa çok yıpranacaksınız.

İşyerinizde alttan almayı bilmiyorsunuz ve sürekli birileriyle tartışıyorsunuz. Bu özelliğiniz ile işyerinizde bazen çekilmez bir insan haline geliyorsunuz.

Çok savurgan bir yapınız var ve para harcamayı çok seviyorsunuz. Özellikle hafta sonları cebinizi boşaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Biraz tutumlu olmayı öğrenmelisiniz.

Bazen çok sorumsuz davranışlar sergileyebiliyor ve çevrenizdeki insanların olumsuz tepkileriyle karşılaşabiliyorsunuz. Buna biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak. Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici Ay-Yay burcu geçişi gün boyu devam ediyor. Birçok meseleyle ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz hayli yüksek olacak. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü,tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım. Keyifli bir Cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile hayatında karşılaştığın olaylar tahammül sınırını aşıyor. Bir anlık öfkeyle canını sıkacak durumlar yaşayabilirsin.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi kadın figürler ile ilgili çekişmelere dikkat etmelisiniz. Geçmişe dayalı bazı sorunlar tekrar gündeminizde olabilir.Bu konular karşısında aynı tepkiler vermek yerine olayları anlamaya çalışın.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün grup çalışmaları içinde olmak, duygularınızı, düşüncelerinizi daha çok paylaşmak güzel sonuçlar getirebilir. Daha ümitlisiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içi kadın figürler ile ilgili çekişmelere dikkat etmelisiniz. Geçmişe dayalı bazı sorunlar tekrar gündeminizde olabilir.Bu konular karşısında aynı tepkiler vermek yerine olayları anlamaya çalışın.

15 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda ve eğitim alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla kuracağınız güçlü ilişkiler sizi keyiflendirebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Topluma mal olan bir tıkanmayı çözebilmek adına maddi ve manevi potansiyellerinizi kullanma şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendi arkadaş çevresinden birinden veya toplumsal bir gruptan baskı hissetmeniz mümkündür. Sorun her ne ise diğer kişilerin müdahalelerine, yorumlarına kulak tıkamalı ve bildiğinizi okumalısınız. Venüs gerilemesinin sona ermesiyle maddi ve manevi alandaki kısıtlamalar, güvensizlikler ve yatırım risklerinde sona gelmiş oluyorsunuz. Artık daha güvenli yatırım yapabilecek durumdasınız.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>