Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu Cumartesi günü kendinizi biraz soğuk ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bugün bazı konularda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Bu yüzden kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde beklentileriniz dahilinde olmayan sürpriz bir gelişme ile karşılaşabilir ve kendinizi biraz olsun iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinizi sevdiklerinize ayıracaksınız. Onlarla hoş zaman geçirebilirsiniz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni gün, kararlılık etkisi veren Boğa burcunun güçlü ışığı altında başlıyor. Bu ışık öncelikle ailemiz başta olmak üzerehayatımızla ilgili meseleler üzerinde de sağlam ve istikrarlı şekilde ilerlememiz adına bize güç katıyor. Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü ilişkinizde hem huzuru hem de tutkuyu hissetme ihtiyacınızı simgeler. Farklı bir şeyler yaşamak isteğiniz bir hayli yoğundur. Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, evimizde huzur, ilişkimizde aşkla buluşma arzumuzu vurguluyor. Sevilmek, kıymetli bulunmak, zorlanmamak istiyoruz. Saat 15:10 Ay- Pluto görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 16:28 Ay-Mars karşıtlık etkisi aslında gayet olumlu. Çünkü her iki gezegen de güçlü oldukları burçlarda ilerliyor. Ancak burada asıl nokta, inatlaşmadan, acele etmeden, sakin ve aklı başında düşünerek hareket etmek. İster özel yaşam, isterkonularında korkmadan, öfkelenmeden dengeyi muhafaza ederek ilerlemek yararlı.Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren işler(kredi, burs, sponsorluk, nafaka, miras, prim v.b) ön plana çıkmaya başlıyor. Bu alanlarda zeki ve dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda bir hafta içinde olumlu gelişmeler söz konusu. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir gerçekleşmesini istediğiniz bir şeyin olmasına ramak kalmış. Bununla ilgili küçük haberler alıyorsunuz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>