Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel mesajlar verecek, karşılığını alacaksınız. Duygularınız birbirine denk. İdeal gününüzdesiniz. Bir ilişkisi olmayanlar için, yeni bir ilişki kapısı aralanabilir. Kapı aralandıktan sonra iyice açmanın önünde bir engel yok.

İşkolik gibi davranmanız yakın çevreniz tarafından çok da hoş karşılanmıyor. Biraz işlerden uzak kalmak için fırsat yaratmanız gerekebilir. Bu hem size, hem yakın çevrenize iyi gelecek.

Yapacağınız bir harcama nedeniyle canınız sıkılabilir. Aslında hesapsız davranmazsınız ama bu kez hesapsız davrandığınızı hissedeceksiniz. Küçük birikiminiz eriyebilir, dikkatli olmanızda yarar var.

Güne neşeli başladınız, neşenizi bozacak şeylere izin vermeyin. Ne yazık ki neşenizi kaçırmak için fırsat kollayanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizle çok barışıksınız. Kendinizi bakımlı ve şık hissedeceksiniz. Zaten öylesiniz de. Uzun zamandır kendinizle ilgilenmiyordunuz, bugün ilgilenmeniz için fırsatınız ve isteğiniz olacak. Bir yol planı yapabilirsiniz. Eğer yolculuk için karar verirseniz, sonuçlarından çok memnun kalacaksınız. Birilerinin bu konuda sizi yüreklendirmesi gerekecek.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi bir sıkıntı veya partnerinizle aranızdaki bir sorun sizi  daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya  çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 14:52 itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, sizi ışıklandırıcı olan bu enerji, kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlar. Yenilikler konusunda oldukça heveslisiniz.  Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa, genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi konularda kadersel anlamda size pusula olan bu görünüm, kazancınız konusunda dikkatli ve hesabınızı bilmeniz gerektiğini vurguluyor. Bazen iyi niyetimiz kendi kendimizin düşmanıdır. Paramızı öylesine yanlış harcarız veya bazı kişiler tarafından öylesine zor durumda bırakılırız ki, sonradan aklımız başımıza gelir. Bu kavuşum artık kimlerleyapmanız, kimlere inanmanız gerektiğini size, yaşadığınız tecrübeler sayesinde öğretmiş olmalı. O zaman bundan sonrasında gelişim için, paranıza sahip çıkınız ve akılcı işbirlikleri yapınız. İşi en başından sıkı tutunuz. Saat 23:23 Güneş-Uranüs olumlu görünümü, bizden farklı düşünen kim olursa olsun çevremizle olan  iletişimi akıllıca sürdürmemizi sağladığı gibi, orijinal yaratıcı fikirlerimizle arzu ettiğimiz değişimleri, yenilikler gerçekleştirmemizde bizi teşvik ediyor.  İlişki meselelerinde partnerimizin gözündeki  çekiciliğimizi bir hayli yükseltiyor. Belki onun duruşu, kendine has halleri, kişiliği kimi zaman bizi yoruyor, hatta kızdırıyordu. Ancak bu görünüm sayesinde onunla nasıl bir bağlantı kuracağımızı artık biliyoruz.  Bu görünüm kimi Kovalar için,ortaklığı, bazılarınız için yeni bir arkadaşlığı ve ilişkiyi  işaret edebilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, unutmuyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekecek.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş kazançlarınıza veya kayıplarınıza yakından bir göz gezdirmeniz ilerlemenizi sağlayacak ayarlamalar yapmanızı sağlayabilir. Gizli bilgiler açığa çıkabilir. Geçmişinizi saklamamalı ve avantajınıza kullanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Düzenlemeniz gereken konulara odaklanmalısınız.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Hayata, esnek, mutlu, keyifli bir şekilde yaklaşıyor olacaksınız. Altıncı hissiniz yüksek çalışabilir.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendi içinize kapanık hissettiğiniz ve insanlarla pek temasta olmayı arzu etmediğiniz enerjilerle karşılaşabilirsiniz.Öğlene kadar uzun bir süre Ay boşlukta kalacak ve kontrolünüz dışındaki konularda etkin olamadığınızı hissedeceksiniz. Öğlenden itibaren etkili olan saatlerde ise sosyalleşebildiğiniz, sıra dışı ve özgür bir tutumla ilişkilere yöneleceğiniz ve kendinizi bağımsız hissedeceğiniz ruh haline sahip olacaksınız. Planladığınız ve karar vermekte güçlük çektiğiniz meseleleri aşabileceksiniz. Ruhsal bütünlüğü yakalayacaksınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>