Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde son günlerdeki tartışmaları gerektirecek temel meseleler görünmüyor. Karşılıklı olarak, mutluluktan rahatsızmış gibi davranıyor, belki de mutsuzluğu hak ediyorsunuz.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. .

Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz. Bugünlerde bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Doktora görünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstlerinizle, yöneticilerinizle keyifli bağlar ve iletişim kurmak açısından güzel bir günde olabilirsiniz. Tatlı dilinizle en zor durumlarda bile ikna edici olabilirsiniz. Teşekkür ve takdir sözlerine de hazır olmalısınız.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, kişi iç derinliklerinde kendine olan saygısını, inancını mutlaka ayakta tutmalı. Durumlar umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Bazen insan duygularını bastırabilir veya elinde olmayan durumlar onu yalnızlığa itebilir. Ancak kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü gelişme karşısında öz değer duygusunu yitirmeden mücadelesini sürdürebilir. Saat 21:01 Oğlak burcunda ilkdördün, etkisinde, farklı dünyalar, farklı insanlarla birlikte olma ihtiyacımız yükselecek. İnsanlarla temasta olacağız. Arzunuz gelişmek ve büyümek. ilkdördün etkisi başarılı olma tutkusu verir. Fakat bir yandan da zorlar, size sorumluluklar yükler. Geçtiğimiz 9 Ekim tarihindeki Yeniayda verdiğimiz kararlara ve gelinen noktaya bugün bakacağız. Aileniz, evlatlarınız, sevgiliniz, işiniz, çevrenizle ilişkiniz sizi yorabilir. Hangisi olursa olsun, bir şekilde bunlarla başa çıkmanız gerektiği konusunda gerginleşmeniz, sıkılmanız olasıdır. Bu konularda ne yapmalıyım sorusu kafanızın içinde dönüp durabilir. Ancak ne olursa olsun sosyal hayattan uzaklaşmanız, rutin bir hayatın kaybolup gitmemeniz gerektiğini bilirsiniz. Alıştığınız düzenden kopmak yerine hem kendinizi gerçekleştirmek hem de istediklerinizi elde etmek için mücadele verirsiniz. Yorucu bir gün olabilir. Fakat kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutup, akışta kalırsanız günü gerilimsiz geçirmiş olursunuz.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne biraz uykusuz başlayabilirsin. Ağrısız başım kaygısız başım? deyip olan bitene seyirci kalmak bugün sana daha çok hitap edebilir. Bazı davranışların sevdiklerinin kalbini kırabilir, sonradan pişman olmak istemiyorsan bugün ağzından çıkan cümlelere daha fazla dikkat etmelisin. Hedeflerine ulaşmak ve gelişimini desteklemek adına, mesleki eğitim kurlarına yazılabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşin müjdeli haberler getirebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, yakın arkadaşınla dertleşerek, duygusal anlamda biraz olsun rahatlayacaksın. Bugün aynı zamanda önemli işlerini erteleme eğilimindeyken birilerine önemli sözler vermemeye dikkat et!

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi strese sokacak her türlü kişi ve olaylardan uzak durmanız gereken bir gün. Herkese göre davranmaktansa kendiniz olup insanların size saygı duymasını beklemelisiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirli olmayan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış olaylara denk gelebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapılan planlarda değişiklik olabilir. Akşam saatlerini duygusal tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda süper bir gün. Zekanızı çok iyi kullanıp harikaanlaşmaları yapacaksınız.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız içe dönüp üretme ihtiyacındayken , bilinçaltınız aksi yaratımlar peşinde olabilir. Duygusal krizler, pesimist fikirler yaratabilirsiniz. Geçmişin yükü sizi yordukça denge sağlamanız güçleşecektir. Günü sakin geçirmek önemli.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar alsanız da kafanızdaki bazı sorulara cevap bulamayabilirsiniz. Sanki aranızdaki sis perdesini ortadan kaldırmak mümkün olmaz. Elinizden gelen en iyisini yaparak gerisini akışa bırakın. Zaman her şeyin ilacıdır. Bugün meditasyon yapıp kalbinizi evrenin sevgisine açın.

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenme keyfinizi yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>