Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı başıboş bırakmalısınız. Onları kontrol etme çabanız pek sonuç vermeyebilir. Gün boyu onu düşünüp akşam birlikte çıkmanın yollarını arayacaksınız.

İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir.

Bir miktar paranızı değerlendirme arzunuz, güven duyduğunuz insanlarla ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir. Aile içindeki bazı para meseleleri bugünlerde çözüme açık.

Bazı konularda çekingenliği bırakıp daha atak davranmanızda yarar var. İpler başkaların eline bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel vakit geçirebilir ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmelerin gecikmesi sizi olumsuz olarak etkileyecektir ancak iyimser yaklaşımlarınız sayesinde kendinizi rahat hissedeceksiniz. Kişisel gelişiminizi sağlayacak aktivitelere katılabilir ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmayın ve ani kararlardan kaçınmalısınız.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:09 Ay-Pluto kavuşumuyla yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu enerji gün boyunca birçok mesele üzerinde derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Zorlandığınız konularda başarılı olmak için, önce gücünüzü toplamanız, biraz çıkarlarınızı düşünmeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Siz farklı bir açıdan bakıyorsunuz, böyle çıkar nedir bilmezsiniz. Ancak bu enerji, hakkın olanı da almayı bilmelisin diyor. Saat 17:54 Ay-Venüs görünümü, duygusal anlamda bizi baskılayan ve bir türlü çözemediğimiz meseleleri, maddi konulardaki hesap dışı gelişmeleri çözmek, bir an önce halletmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 22:17-17 Şubat saat 02:13 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince zihnimizin gereksiz bilgi ve koşullanmalarla dolmasına izin vermeyelim. Birileri tuhaf bulacak diye, bizi mutlu edecek olandan uzaklaşmayalım. Unutmayalım ki, kişinin kendisiyle olan barışıklığını hiçbir kitap ve öğretici sağlamaz. Tam tersine kişinin kendisi kazanır. O zaman rahat olalım. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ilgili konulara duyarsız kalamadığınız için, bugün takıntılı konularınıın başında sevdikleriniz geliyor. Bugün doğal davranmak yerine düşünmeli ve yorumlarınızı içinize saklamalısınız. Sizin açık ve samimi sözleriniz bazılarının işine gelmeyebilir. Bırakın çevrenize yardım etmeyi ve kendi duygularınıza yönelin.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir. Bazı konulardaki değişiklikler her ne kadar büyük olsa da, bu durum, aslında sizin için, olumlu sonuçlar doğuracaktır veya bu gelişmelerden kazanacağınız ya da öğreneceğiniz şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi. Farklı fikirlere ve insanlara açık olmalısınız.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz vehayatınızdaki diyaloglarda problemler yaşayabilir, iletişimde, kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Enerjinizi sakin ortamlarda, pozitif enerjili insanlarla bir arada olarak arttırabilirsiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili günlük olarak uğraşmanız gereken konular, karşınıza küçük sürprizler çıkartabilirler. Gelişmelere, anlık kararlarla müdahale etmekten kaçınmazsanız, ufak aksaklıkları istemeden de olsa büyütmekten kurtulamayabilirsiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>